De ce s-a despărțit Denisa Tănase de primul soț. Avea doar 23 de ani când s-a măritat cu medicul Cornel Brotac

Author: Bianca Vidoi
De ce s-a despărțit Denisa Tănase de primul soț
Sursa: Facebook Denisa Tanase

Denisa Tănase este cunoscută pentru trupa din care a făcut parte, Bambi, dar și pentru succesul pe care îl are în lumea parfumurilor, însă oamenii nu știu că aceasta a trecut printr-un divorț.

Denisa Tănase și-a petrecut întreaga viața în lumina reflectoarelor, mai ales în perioada în care făcea parte din trupa ce a făcut ravagii în anii 2000, Bambi, însă cu toate acestea, Denisa a încercat să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor. Când avea 23 de ani, aceasta s-a căsătorit cu medicul Cornel Brotac, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final. Iată care a fost motivul pentru care s-a despărțit Denisa Tănase de primul soț.

De ce s-a despărțit Denisa Tănase de primul soț

Denisa Tănase este cunoscută pentru succesul pe care l-a avut în industria muzicală, dar și în lumea parfumurilor, însă oamenii nu cunosc foarte multe detalii despre viața ei privată. Atunci când avea doar 23 de ani, Denisa Tănase a decis să se căsătorească cu medicul Cornel Brotac, deși oamenilor din jur li s-a părut o decizie pripită.

Povestea lor de dragoste nu a fost așa cum se aștepta Denisa Tănase, iar în anul 2015 aceasta a decis să divorțeze de acesta. În acea perioadă s-a speculat că între cei doi ar fi apărut infidelitatea, dar Denisa Tănase a dezvăluit rapid adevăratul motiv pentru care cei doi s-au separat, astfel încât să nu lase loc de interpretări.

Denisa Tănase a povestit cum pe parcursul relației, aceasta s-a îndepărtat de cele mai apropiate persoane din viața ei, inclusiv de părinții ei și sora acesteia, timp în care familia fostului ei

soț era tot mai prezentă în viața celor doi de cuplu. Acest aspect, alături de alte elemente ce o făceau nefericită pe artistă, au dus la degradarea relației celor doi, dar picătura ce a umplut paharul a fost că medicul Cornel Brotac nu accepta cariera pe care Denisa Tănase o avea.

Deși nu era de acord cu varianta ca ea să stea acasă, a încercat să facă acest lucru, astfel încât să își poată salva căsnicia, însă rezultatul nu a fost cel dorit.

„Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei, nu am intrat în căsnicie cu părinţii la pachet”, a declarat Denisa Tănase, potrivit click.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Denisa Tănase și medicul Cornel Brotac s-au căsătorit în Las Vegas

Denisa Tănase și medicul Cornel Brotac s-au căsătorit atunci când artista avea doar 23 de ani, în Las Vegas, iar decizia celor doi a adus mai multe conflicte în familia Denisei. Decizia de a se căsători a fost una spontană, atunci când Denisa Tănase se afla în turneu cu trupa Bambi din care făcea parte.

Alături de aceasta se aflau părinții ei, sora acesteia, ce făcea și ea parte din trupa Bambi, dar și medicul Cornel Brotac, alături de părinții lui. Cum cele mai importante persoane din familiile lor erau prezente, aceștia au decis să facă pasul cel mare. Această decizie nu a fost susținută de către părinții Denisei Tănase, deoarece mama acesteia își dorea o nuntă tradițională, în care artista să fie înconjurată de rude și persoane apropiate, iar sora acesteia considera că este o decizie pripită.

Citește și: Cum a început Denisa Tănase afacerea cu parfumuri, cu doar 500 de euro: “Soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri”

„I s-a părut că a fost o decizie luată prea repede. Ea (n.r. Raluca) cumva era vocea părinților mei pentru că ăsta a fost un rol pe care ea și l-a asumat în familia noastră, acela de persoană care echilibrează lucrurile și încearcă să-i împace pe toți și să se asigure că toată lumea e bine. Eu, rebelă din fire, nu mi s-a părut nimic ciudat să facem chestia asta de pe astăzi pe mâine. În continuare nu mi se pare ciudat și nu-mi pare rău că am luat decizia ad-hoc. Pentru că erau niște emoții autentice și îmi pare bine că le-am trăit așa cum le-am simțit”, a explicat Denisa Tănase în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În prezent, este fericită alături de Mircea Brânzei

Denisa Tănase nu a renunțat la iubire, dar în anul 2017, aceasta l-a cunoscut pe omul de afaceri Mircea Brânzei. Aceasta l-a întâlnit pe soțul ei la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, după care s-au reîntâlnit la aniversarea ei de 30 de ani, întâlniri ce i-au ajutat să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Nu la mult timp după ce s-au cunoscut, omul de afaceri Mircea Brânzei a decis să Denisa Tănase este femeia cu care vrea să își petreacă restul vieții, astfel încât a cerut-o în căsătorie pe un vas de croazieră, în Oceanul Indian. Cei doi au decis să aleagă o locație de vis în care să își unească destinele, mai exact într-o locație de pe Riviera Franceză.

Alături de cei doi au fost persoanele apropiate celor doi, iar de atunci, relația lor înflorește în fiecare zi, fiind întotdeauna alături unul de celălalt, atât în afaceri, cât și pe plan personal.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!