„Au fost multe măști”. Denisa Tănase, dezvăluiri incredibile din prima căsnicie. Cu ce traume a rămas fosta solistă Bambi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 apr 2024, 14:22

Denisa Tănase a vorbit despre măștile purtate în prima căsnicie

Sursa: Captură YouTube- 40 de întrebări cu Denise Rifai

Denisa Tănase a dat cărțile pe față în ceea ce privește căsnicia ei cu medicul Cornel Brotac. Fosta solistă a trupei Bambi a vorbit deschis despre divorțul din 2015, dar și despre traumele cu care a rămas din fosta căsnicie.

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Denisa Tănase, fostă solistă a trupei Bambi, a vorbit despre măștile din prima căsnicie. Artista a recunoscut faptul că face terapie și că încearcă să se accepte cu bune și cu rele, cu zâmbete și cu lacrimi.

Denisa Tănase face dezvăluiri inedite din prima căsnicie

Denisa Tănase și Cornel Brotac au trăit o frumoasă poveste de iubire, o poveste ce s-a sfârșit printr-un divorț în anul 2015.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, fosta solistă a trupei Bambi a recunoscut că nu totul a fost doar lapte și miere și că a tras de această căsnicie timp de un an de zile.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Raluca Tănase după ce trupa Bambi s-a destrămat: Denisa este o antreprenoare de succes, însă puțină lume știe cu ce se ocupă sora mai mare

Fosta solistă a trupei Bambi a recunoscut faptul că a purtat foarte multe măști în prima căsnicie, printre care și masca zâmbetului. Denisa Tănase susține că în acea perioadă nu-și arăta emoțiile, deși poate de multe ori simțea nevoia să plângă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Au fost multe măști și-n prima căsnicie, și-n copilărie și este un lucru la care eu lucrez în prezent, inclusiv prin terapie și prin ceea ce fac, să mă accept pe mine așa, să-mi accept

suferințele, să-mi accept momentele în care îmi este greu, să-mi accept lacrimile atunci când ele simt nevoia să apară, nici măcar pe ele nu le acceptam și e foarte interesantă călătoria asta”, a spus Denisa Tănase, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu ce traume a rămas Denisa Tănase din fosta căsnicie

Fosta solistă a trupei Bambi a menționat că o căsnicie nu se încheie de prea multă fericire sau pentru că totul merge perfect.

Ea a explicat că atât ea, cât și partenerul său au trecut prin momente dificile, iar uneori erau momente în care ea plângea în casă, își ștergea lacrimile și apoi apărea la o emisiune TV.

Citește și: Cum a început Denisa Tănase afacerea cu parfumuri, cu doar 500 de euro: “Soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri”

„ O căsnicie nu se termină că ești foarte fericit sau că e foarte bine acolo. Noi am trecut amândoi prin momente mai puțin plăcute și evident au fost momente în care plângeam în casă, îmi ștergeam lacrimile, ieșeam din casă și aveam o emisiune TV.”, a mai spus Denisa Tănase.

Denisa Tănase a menționat că nici măcar familia ei nu știa despre anumite aspecte ale vieții sale.

Ea a subliniat că Raluca, sora ei, era singura persoană din viața ei care știa totul, de la început până la sfârșit, și că aceasta o cunoștea fără măști. Denisa Tănase a adăugat că ea și Raluca au fost complice în această privință.