Larisa, despre întoarcerea în „Casa iubirii”: „Revin în forță”. Fosta concurentă a dezvăluit totul într-un Story

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 apr 2024, 19:50

Ce părere are Larisa despre întoarcerea în „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Larisa Groza

Vineri, 19 aprilie, Larisa, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a răspuns la curiozitățile urmăritorilor.

Larisa a fost prezentă atât în sezonul 2, cât și în sezonul 3, cel actual, din emisiunea „Casa iubirii”. Prin participarea la show, aceasta a atras de partea ei o comunitate impresionantă de fani, care au fost foarte dezamăgiți atunci când fata a părăsit competiția.

Ce a spus Larisa despre întoarcerea în „Casa iubirii”

Admiratorii tinerei încă mai speră ca aceasta să revină în emisiunea matrimonială, așa că, prin intermediul secțiunii de întrebări și răspunsuri, au întrebat-o dacă mai există vreo șansă de a apărea, din nou, în show-ul de

la Kanal D: „Dacă ai avea ocazia să te reîntorci în ”Casa iubiri”, ai face-o?”

Însă Larisa a explicat că, deși a avut parte de o experiență unică în respectivul concurs, nu-și mai dorește să revină: „”Casa iubirii” a fost, este și va fi cea mai frumoasă experiență din viața mea și mulțumesc pentru șansa mea, însă cred că a fost suficient”.

Citește și: Larisa a fost cerută în căsătorie! Detalii picante oferite de fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”

Ulterior, tânăra a fost întrebată dacă ar vrea să participe la o altă emisiune, iar ea a dezvăluit că i-ar face plăcere să revină pe micul ecran, însă nu la un show cu același specific: „Da, însă nu matrimonială”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce a făcut Larisa cu banii câștigați la „Casa iubirii”

Mai departe, fanii s-au arătat curioși de modul în care fosta concurentă s-a folosit de banii de pe cele patru cecuri primite în cadrul competiției, de fiecare dată când a fost aleasă favorita săptămânii, iar ea a mărturisit că: „I-am investit, iar acum am mai mulți”.  

Întrebările internauților despre „Casa iubirii” nu s-au terminat, întrucât aceștia și-au dorit să afle și cu ce părere a rămas Larisa despre Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii. Tânăra a fost sinceră cu ei și le-a explicat că este fana Andreei încă din copilărie, la fel cum a spus și înainte de a pleca din competiție.

Citește și: Ce face Larisa Groza după eliminarea din “Casa iubirii”: „Mi-a adus foarte multe avantaje”. Fosta concurentă a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său după show-ul matrimonial

„Încă de când eram micuță, doamna Andreea a fost un exemplu pentru mine. O respect foarte mult și îi mulțumesc pentru tot”,  a dezvăluit Larisa.

De asemenea, aceasta a primit și întrebări legate de activitatea ei pe rețelele sociale, care, în viziunea internauților este din ce în ce mai redusă. În acest sens, fosta concurentă a explicat că: „Am foarte multe activități zilnic și nu prea reușesc să postez, însă promit să revin în forță”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!