Robert, cadou neașteptat pentru Bianca, de ziua ei de naștere! Cei doi concurenți au dansat în casa fetelor! „Nu mă pupi de ziua mea?” Iată cum a reacționat Giuly

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2024, 19:03
Foto(4)

Momente uluitoare în Casa iubirii! Robert a invitat-o la dans pe Bianca, de ziua ei de naștere! Iată cum i-a privit Giuly, dar și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, întâlniri de pomină, idile neașteptate, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute perechea, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. În ediția de astăzi, Bianca a fost în centrul atenției deoarece această și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii săi și a avut parte de multe surprize plăcute.

Printre momentele surprinzătoare a fost și cel în care Robert a invitat-o la dans în casa fetelor, chiar sub privirile lui Giuly.

Bianca, sărbătorită zilei în Casa iubirii

Astăzi, Bianca își sărbătorește ziua de naștere chiar în Casa iubirii. Tânăra a avut parte și de un cadou special: un dans cu Robert, căci, după cum bine știți, el a fost primul concurent pe care a pus ochii la începutul sezonului 3.

Dansul a avut loc chiar în față lui Giuly, care a zâmbit și nu a schițat niciun gest de gelozie.

Bianca: Mă pregătesc de dans! Haide! Nu mă pupi de ziua mea?

Robert: La mulți ani, Bianca! Uite cum se uită Giuly!

Bianca: Suntem prieteni!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert: Haideți aici! Bianca, îți doresc multă sănătate!

Bianca: Mulțumesc, apreciez foarte mult!

Citește și: Robi, dezvăluiri incendiare în Casa iubirii! Concurentul e convins că Bianca tânjește după Robert, dar nu poate să spună asta! Iată cum a reacționat Giuly și ce furtună s-a declanșat în platou

Momente uluitoare în Casa iubirii! Robert a invitat-o la dans pe Bianca, de ziua ei de naștere

Dacă inițial, Giuly a vrut să nu intervină și să nu le perturbe dansul celor doi, în cele din urmă, aceasta s-a ridicat împreună cu Rebecca, la insistențele lui Robert și au mers să danseze. Cele două perechi de dansatori s-au lăsat purtați de ritmul muzicii.
La un moment dat însă, Bianca a venit cu ideea de a face un schimb de parteneri, astfel, Giuly a revenit în brațele lui Robert, iar Bianca a dansat cu Rebecca, până la sfârșitul melodiei.

Citește și: Larisa, despre întoarcerea în „Casa iubirii”: „Revin în forță”. Fosta concurentă a dezvăluit totul într-un Story



Și tot în ediția de astăzi, Robi a mărturisit că a văzut-o pe Bianca tare încântată în brațele lui Robert. Trecând, însă, la un subiect mai controversat, trebuie să știți că în casă plutește o suspiciune. S-a îndreptat Alin către Bianca doar pentru a nu fi eliminat? Rebecca lansează o teorie bombă: „Cred că Bogdan nu are niciun interes real pentru Bianca!”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!