Se teme Alin de eliminare? Băieții bănuiesc că de aceea s-a apropiat de Bianca! Aflați ce detalii uluitoare vor ieși la iveală, sâmbătă, 20 aprilie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 apr 2024, 23:08

Patrick va da cărțile pe față și îl va acuza pe Alin că s-a apropiat de Bianca în ultimele zile pentru a se proteja de o nouă Gală cu eliminare! „Gurile rele spun că Alin plusezi foarte tare săptămâna asta în a o cunoaște pe Bianca!” Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 20 aprilie, de la 16:00 și 19:00!

După o săptămâna plină de momente romantice dar și de multe răsturnări de situației și chiar tensiuni aprige, urmează o nouă ediție în care concurenții din Casa iubirii vor scoate la iveală noi detalii uluitoare și își vor aruncă din replici usturătoare. Cel care va deschide seria acuzațiilor va fi Patrick. Acesta îl va pune la zid pe Alin, pe care îl va acuză că s-ar fi apropiat neașteptat de mult și de rapid de Bianca, pentru a se proteja de o posibilă Gală cu eliminare.

Bianca, din nou în centrul atenției în Casa iubirii

După ce în ediția precedentă Bianca a fost pusă la zid in Casa iubirii de Ștefania pentru că are o atitudine răzbunătoare față de Cosmin în ultima vreme și apoi Robi a fost cel care a acuzat-o că îl place încă pe Robert și tânjește după el în tăcere, în ediția de sâmbătă, concurență va fi luată din nou în vizor de către colegii săi.

Mai ales în clipă în care această va acceptă invitația la dans venită din partea lui Robert.

Cei doi vor dansa chiar sub privirea aparent încântată a lui Giuly, care așa cum a afirmat și în ediția anterioară, nu o vede pe Bianca drept un pericol pentru relația ei cu Robert, ci o crede o femeie matură și asumată.

Citește și: Rebecca, în lacrimi! Replicile aprige lansate de Ștefan la adresa ei au rănit-o teribil! „Nu mă certa nici mama așa când eram mică!”

Patrick va da cărțile pe față și îl va acuza pe Alin că s-a apropiat de Bianca în ultimele zile pentru a se proteja de o nouă Gală cu eliminare

Tot în ediția de sâmbătă, concurenții vor avea parte de momente tensionate în Casă iubirii, deoarece la un moment dat, Patrick îl va acuză pe Alin de faptul că s-a apropiat foarte mult de Bianca în ultimele zile, pentru a-și asigura locul în continuare în cazul în care va există o Gala cu eliminare.

Citește și: Robi, dezvăluiri incendiare în Casa iubirii! Concurentul e convins că Bianca tânjește după Robert, dar nu poate să spună asta! Iată cum a reacționat Giuly și ce furtună s-a declanșat în platou

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Patrick: Gurile rele spun că Alin plusezi foarte tare săptămâna asta în a o cunoaște pe Bianca!

Alin: Voi fetelor ce credeți?

Patrick: Vi se pare că Alin a început să pluseze spre Bianca ținând cont că poate va urmă o Gala cu eliminare?

Julia: Eu nu mi-aduc aminte că Alin s-o fi menționat înainte de această săptămână pe Bianca, deci poate fi o teorie!

Rebecca: Eu am altă teorie...

eu consider că Bogdan are un interes adevărat față de Bianca!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!