Robi, dezvăluiri incendiare în Casa iubirii! Concurentul e convins că Bianca tânjește după Robert, dar nu poate să spună asta! Iată cum a reacționat Giuly și ce furtună s-a declanșat în platou

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 apr 2024, 20:38
Foto(4)

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente spectaculoase, noi provocări de senzație pentru concurenți, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și certuri aprige. În ediția de astăzi, concurenții au avut parte de noi momente tensionate deoarece Robi a lansat afirmații uluitoare la adresa Biancăi, despre care a spus că îl place încă pe Robert.

Bianca, pusă la zid de Ștefania și Robi, în Casa iubirii

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Bianca a fost acuzată mai întâi de Ștefania că aduce numai lucruri negative la adresa lui Cosmin. Concurenta a subliniat faptul că Biancăi nu i-a picat deloc alegerea făcută de Cosmin. Și de atunci această nu le-a privit cu ochi buni relația.

„În ceea ce o privește pe Bianca, din punctul meu de vedere, de când el și-a făcut alegerea mi se pare foarte răzbunătoare față de Cosmin, aducând în emisiune și subiecte care sunt în defavoarea lui și asta denotă că nu i-a picat bine că și-a făcut alegerea! Nu consider că Cosmin s-a comportat urat cu ea sau a jignit-o într-un oarecare fel!”, a

spus Ștefania.

Citește și: Rebecca, în lacrimi! Replicile aprige lansate de Ștefan la adresa ei au rănit-o teribil! „Nu mă certa nici mama așa când eram mică!”

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert

Tot în ediția de astăzi, in Casa iubirii, Bianca a fost luată în colimator și de către Robi, care a susținut în față tuturor că această încă îl place de fapt pe Robert, nu pe Cosmin, însă de când tânărul are o relație cu Giuly, suferă în

tăcere și tânjește după el în umbră.

Citește și: Ce surpriză a primit Patrick de ziua lui: „Pentru cel mai frumos băiat din Casa iubirii”. Cadourile primite de concurent de la fani

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Giuly nu s-a putut abține și a intervenit, încercând să îl pună la punct pe Robi, pentru afirmațiile făcute la adresa Biancăi și a lui Robert.

Această a subliniat faptul că Bianca este o femeie matură și asumată și nu ar face nimic care să le afecteze relația.

Robi: Tu nu simți, dar tu crezi că ei i-a dispărut treaba asta? Eu nu cred!

Robert: Nu mă vede că pe un potențial iubit în momentul asta, indiferent de situație!

Bianca: Eu sunt obișnuită să am cei mai buni prieteni de sex masculin!

Robert: Eu o văd pe Bianca foarte sinceră!

Bianca: Îi văd foarte bine împreună! Mă bucur foarte mult pentru ei!

Robi: Eu nu cred că ție ți-a dispărut dragul de Robert!

Bianca: Să lăsăm subiectele astea!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!