Anunțul emoționant făcut de Larisa de la ”Casa iubirii”: „Cea mai frumoasă experiență din viața mea”. Fanii au felicitat-o imediat

Author: Diana Bostan

Larisa și-a amintit de intrarea ei în ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Larisa Groza

Larisa de la ”Casa iubirii” a transmis un mesaj emoționant pentru urmăritorii săi. Fosta concurentă și-a amintit cu drag de momentul în care a pășit pentru prima oară în emisiune.

Momente pline de emoție pentru Larisa Groza. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a postat un clip video cu momentul în care a pășit pentru prima dată în emisiune, în urmă cu fix un an. Iată ce emoții o încearcă pe Larisa!

Larisa și-a amintit de intrarea ei în ”Casa iubirii”

Larisa, fostă concurentă a emisiunii "Casa iubirii", a împărtășit cu fanii ei o amintire specială, postând un clip video cu momentul intrării sale în casă din al doilea sezon al emisiunii.

Acest eveniment a avut loc exact acum un an, iar Larisa a dorit să marcheze această aniversare cu o retrospectivă emoționantă.

Citește și: Larisa, pregătită de căsătorie? „Mă mărit”. Anunțul făcut de fosta concurentă de la „Casa iubirii” pe rețelele sociale

În descrierea clipului, Larisa a mărturisit că experiența în "Casa iubirii" a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei, evidențiind impactul profund pe care l-a avut asupra ei participarea la această competiție și legăturile formate în timpul acestui show matrimonial.

„Astăzi, 8 mai...1 an de când am pășit în ”Casa iubirii”. Cea mai frumoasă experiență din viața mea. PS încă de atunci eram bronzată”, a scris fosta concurentă, în secțiunea InstaStory.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa a avut o cunoaștere cu George în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, însă cei doi au mers pe drumuri separate.

Larisa a revenit și-n al treilea sezon, însă nici de această dată nu a avut noroc în dragoste, motiv pentru care a părăsit competiția.

Ce își dorește Larisa de la un posibil partener

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” ar fi avut șansa de a se mărita, însă nu a acceptat. După ce a ieșit din emisiune, aceasta a fost cerută în căsătorie pe rețelele de socializare, de către un mare admirator de al ei.

Deși a luat parte atât la sezonul 2, cât și la sezonul 3 din emisiunea matrimonială, Larisa nu a reușit să-și găsească sufletul pereche.

Citește și: Larisa, primele declarații după eliminare! Iată ce mesaj neașteptat i-a transmis fosta concurentă lui Patrick, înainte de a pleca din Casa iubirii! „Mi-a fost frică și acum îți spun...”

La un moment dat, tânăra a părut să se apropie de Patrick, cu care chiar și mama ei a încurajat-o să formeze un cuplu, însă se pare că nu a avut noroc în

dragoste.

„Singurul băiat care mi-a plăcut, real vorbind, din aproape toate punctele de vedere, a fost Patrick”,    a dezvăluit Larisa în cadrul podcastului moderat de Ionuț Stoica, alt fost concurent de la „Casa iubirii”.

Tot în cadrul întâlnirii cu Ionuț, fata a explicat ce calități ar trebui să aibă partenerul ideal pentru ea:  „Eu îmi doresc să mă simt protejată de bărbatul de lângă mine, să mă simt în siguranță”.