Reacția Andreei Mantea când a văzut ce au făcut Cosmin și Ștefania în camera roșie: „Ne-ați ridicat niște semne de întrebare”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 09 mai 2024, 19:00

Cosmin și Ștefania de la ”Casa iubirii”

Sursa: KANAL D

Misterul pune stăpânire pe ediția de joi, 9 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”. Cosmin a fost surprins în timp ce-i oferă Ștefaniei, într-un mod discret, un anumit obiect sau ceea ce pare a fi un bilețel.

Cosmin și Ștefania au atras atenția prin gesturile lor din camera roșie. În imagini se poate observa cum Cosmin scoate din buzunar un anumit lucru pe care îl oferă Ștefaniei, însă totul se petrece într-un mod misterios. Intrigată de imaginile controversate, Andreea Mantea le cere explicații celor doi concurenți.

Ce s-a întâmplat cu Cosmin și Ștefania în camera roșie

Andreea Mantea vine în casa fetelor pentru a le prezenta tuturor imaginile și pentru a face lumină în ceea ce s-a întâmplat în camera roșie.

Prezentatoarea emisiunii ”Casa iubirii” a menționat faptul că au fost ridicate unele semne de întrebare și că, din acest motiv, este necesar să li se ofere clarificări.

Citește și: Cosmin și Ștefania, gest controversat în camera roșie. Andreea Mantea le cere explicații în ediția de joi, 9 mai, a emisiunii “ Casa iubirii”:,, Vreau să discutăm despre un subiect”

Cu toate acestea, concurenții și telespectatorii vor fi ținuți în suspans până în ediția de vineri, 10 mai, dată fiind lipsa de timp în episodul de astăzi.

Andreea Mantea a mai susținut faptul că nu vrea să audă comentarii între concurenți și ca nimeni să nu pună presiune pe cei doi.

„Ne-ați ridicat niște semne de întrebare și pentru că ne-ați ridicat niște semne de întrebare, trebuie cumva să ne lămuriți, dar neavând timp astăzi îl vom lămuri mâine. Nu vreau să aud comentarii, nu vreau să aud păreri, ce credeți voi.

Nu vreau să aud nimic, vreau să discutăm mâine. Cosmin și Ștefania, bine? Nu vreau să comenteze nimeni nimic, nici în vestiar, nici în culise, nici la hotel, absolut nicăieri”, a spus Andreea Mantea, în ediția de joi, 9 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”.

Toți concurenții și-au îndreptat privirile către Cosmin și Ștefania

Concurenții, împreună cu Andreea Mantea, au vizionat toată camera roșie pe care Cosmin și Ștefania au avut-o, observând gesturile neobișnuite făcute de cei doi.

Aceste imagini au ridicat semne de întrebare în rândul concurenților, în timp ce Cosmin și Ștefania au privit totul cu nedumerire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Adevărul despre relația dintre Ștefania și Cosmin! Roberta i-a dat de gol: „Mi-a zis că nu...”. Cum au reacționat concurenții din „Casa iubirii”

Andreea Mantea a susținut faptul că cei din staff vor investiga ceea ce s-a întâmplat și că ar putea fi vorba de un simplu bilețel sau de un alt obiect.

„Imaginile sunt de astăzi din camera roșie. Poate să fie ceva simplu sau poate să fie ceva ascuns acolo. Poate să fie un bilețel în care să scrie ceva, poate să fie un alt obiect, poate să fie orice.

Nu am avut timp să investigăm, dar vom avea până mâine.”, a mai spus Andreea Mantea.

Iată momentul din ediția de joi, 9 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.