Ștefania se teme să nu rămână fără Cosmin în ''Casa iubirii''. Ce spune concurenta despre controversatele conversații din mediul online

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc joi, 2 mai, la Kanal D. Ce spune Ștefania despre Cosmin, după ce au apărut controversatele mesaje în mediul online.

Telespectatorii Kanal D România au avut parte de o ediție incendiară, deoarece tinerii au făcut dezvăluiri neașteptate. Ce spune Ștefania despre Cosmin?

Citește și: „Seamănă cu Cristina!” Radu, îndrăgostit? Cine este presupusa iubită a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Astfel, concurenta se teme să nu rămână fără iubitul ei în competiție.

Aceasta e dispusă să-i fie alături, chiar dacă respectivele conversații ar fi reale.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Cosmin. A dat sau nu informații din Casa iubirii? Cum se apără concurentul

Andreea Mantea: "Și ce pățești?"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ștefania: "Nu vreau! Cum să rămân aici, cu iubitul meu afară?"

Andreea Mantea: "Au mai fost situații de genul acesta și s-au revăzut după o perioadă scurtă, lungă, totul e în funcție de voturile telespectatorilor și ale băieților."

Ștefania: "Păi, cine știe atunci când o să plec?"

Andreea Mantea: "Dar dacă va părăsi casa, el va părăsi casa prin descalificare, ceea ce înseamnă că a greșit, a făcut ceva greșit, a făcut ceva ce tu susții că nu poți să crezi că el ar fi capabil să facă. Dacă totuși ar fi așa, ce ți-ar spune asta despre el?"

Ștefania: "Nu mi s-a părut o conversație wow, doar că a încălcat regulamentul. Indiferent dacă este adevărat sau nu, eu o să-i fiu alături. Eu sunt dispusă să rămân cu el. Nu e o minciună față de mine. Nu mi se pare ceva foarte grav."

Andreea Mantea: ''Poți să stai cu un om care te minte în față?''

Ștefania: ''Nu știu, doamna Andreea, nu pot să spun acum, pentru că eu m-am gândit la ce e mai bine, nu m-am gândit la ce ar putea să fie rău și nu vreau să mă gândesc.''

Citește și: Catinca, însărcinată? Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a spus adevărul despre sarcină, la câteva zile după ce a făcut publică relația cu Ștefan

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat în Casa iubirii joi, 2 mai, urmăriți materialul video de mai jos.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!