Gagea este noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”! Cine sunt cele trei tinere care i-au atras atenția

Author: Diana Ghita

Cine este Gagea, noul concurent din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de marți din emisiunea „Casa iubirii”, tinerilor li s-a alăturat un nou concurent. Acesta se numește Ilie Gagea, are 23 de ani și este din Timișoara.

Prima dată, Gagea a intrat în casa fetelor, unde s-a prezentat și le-a împărțit trandafiri acestora. Primul lucru care le-a atras atenția la noul concurent a fost numele, care li s-a părut de-a dreptul inedit concurentelor din „Casa iubirii”.

Julia pare să fie interesată de Gagea, noul concurent din „Casa iubirii”

Prima fată care s-a arătat fascinată de numele tânărului a fost Ștefania: „Gagea...

e fain!”.  Următoarea căreia i s-a părut un nume unic a fost Julia, care l-a asociat cu melodia „Djadja”.

Înainte de a dezvălui pe ce concurentă a pus ochii, Gagea le-a povestit concurentelor despre fosta lui relație, din care a ieșit recent: „La vârsta de 22 de ani, fix de ziua mea, am cunoscut-o pe fosta mea iubită, am crezut că e un cadou foarte mișto de ziua mea, dar, pe parcursul relației, ne-am dat seama că nu ne potrivim, ne certam, nu ne înțelegeam și amândoi am zis să punem stop”.

Anul acesta, pe 22 iulie, când tânărul va împlini 24 de ani, ar fi făcut doi ani de relație cu fosta lui iubită. Când Julia a auzit că Gagea este născut în aceeași zi cu ea și cu Rebecca a fost foarte surprinsă: „Nu pot să cred așa ceva!”.  Deși Julia face 30 de ani în aceeași zi, Gagea a subliniat că, pentru el, nu contează diferența de vârstă.

Citește și: Julia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj dur pe Internet! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Bărbații slabi...”

Pentru ce concurente a intrat Gagea în „Casa iubirii”

Între timp, noul concurent a apărut și pe ecranul din casa băieților, pe transmisiune, iar în momentul în care Patrick l-a văzut l-a recunoscut imediat, întrucât amândoi sunt din Timișoara.

Patrick: „Eu îl știu! Îl cunosc!”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin, care e și el din Timișoara, a părut să-l cunoască, la rândul lui, pe Gagea: „Ce e? Cântăreț?”.

Patrick: „ Da, ceva de genul, cred că cântă la un instrument.(...) Cântă muzică de petrecere”.

În timp ce băieții vorbeau despre el, tânărul le-a enumerat fetelor câteva dintre calitățile și defectele lui: „ Sunt frumos, modest și prea energic. Pun la suflet, sunt prea credul, am încredere în oameni prea repede, sunt foarte gălăgios, de multe ori vorbesc tare, dar eu sunt calm”.

Citește și: Sebastian este noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este fata care i-a atras atenția din prima

După ce a aflat că Patrick îl cunoaște și auzit această descriere, Julia a părut să manifeste interes în privința lui Gagea: „Patrick, recomanzi?”.

Patrick a preferat să fie sincer cu colega lui și i-a dat un răspuns afirmativ, însă părerea lui este că noul concurent s-ar potrivi mai bine cu Virginia.

Deși Gagea nu a vurt să spună, concret, pentru ce fată din „Casa iubirii” a venit, acesta a spus că în topul lui se regăsesc trei tinere: Virginia, Roberta și Rebecca. De asemenea, el a explicat că: „Am venit pentru cineva, dar aștept să văd cum gândește, cum ne înțelegem, cum decurg anumite chestii”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!