Julia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj dur pe Internet! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Bărbații slabi...”

Author: Diana Bostan

Julia de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj cu subînțeles în mediul online

Sursa: Instagram: eusuntjulia

Julia, una dintre concurentele emisiunii ”Casa iubirii”, a postat un mesaj cu subînțeles în secțiunea InstaStory. Urmăritorii ei s-au dus imediat cu gândul la Robi.

Iubită, dar și controversată, Julia de la ”Casa iubirii” a atras atât susținători, cât și păreri negative în mediul online. Dacă în trecut își dorea o relație cu Robi, concurenta a ajuns să fie dezamăgită de comportamentul său schimbător atunci când vine vorba de femei. Iată ce a postat blondina în secțiunea InstaStory!

Julia de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj cu subînțeles în mediul online

Julia de la ”Casa Iubirii” a stârnit speculații în rândul urmăritorilor săi pe rețelele de socializare, postând un citat misterios în secțiunea InstaStory.

Citește și: Julia, mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu în „Casa iubirii”: „Ai fost, ești și vei rămâne omul care dă cea mai mare și mai frumoasă energie”

Mesajul enigmatic, "Bărbații slabi fug de femeile puternice", a declanșat un val de presupuneri din partea fanilor săi, mulți dintre aceștia interpretând că aceasta ar putea face referire la Robi, băiatul de care

a fost atrasă în cadrul show-ului matrimonial. Concurenta a susținut în nenumărate rânduri faptul că Robi fuge de femeile puternice, acesta fiind și motivul pentru acesta nu și-ar fi dorit să intre într-o cunoaștere cu ea.

Această postare vine în contextul în care Julia a fost implicată în numeroase momente tensionate și conflicte în timpul emisiunii. Mesajul postat de Julia este un citat celebru ce îi aparține scriitoarei Betty Marcovici. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum arăta Julia acum 10 ani

Mulți oameni o admiră pe Julia atât pentru personalitatea ei puternică, de care a dat dovadă pe parcursul competiției, dar și pentru flerul și frumusețea sa, aceasta având niște trăsături deosebite chiar și nemachiată. Printre primele fotografii postate de tânără se numără o poză făcută în vara anului 2013, pe când era o adolescentă de doar 19 ani, proaspăt ieșită de pe băncile liceului.

În respectiva imagine, concurenta de la „Casa iubirii” este de nerecunoscut, întrucât, acum, este total schimbată. Un lucru care a rămas același este părul blond, însă, în rest, diferența este foarte mare.

Citește și: Emoții teribile în Gala din 21 aprilie! Robert, Julia și Ștefan au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii! „Ăsta e destinul!”

Până și stilul vestimentar este total diferit. Dacă, la vremea aceea, tânăra se îmbrăca simplu, fără să iasă prea mult în evidență, acum aceasta este foarte atentă la piesele pe care le poartă, mai ales că, acum, este o persoană publică și trebuie să păstreze imaginea pe care și-a creat-o.

Însă, la o privire mai atentă a fotografiei, zâmbetul o dă de gol pe frumoasa Julia, care, din câte se pare, și-a păstrat surâsul și energia de adolescentă.