Sebastian este noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este fata care i-a atras atenția din prima

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 apr 2024, 09:32

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent a intrat în competiție.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent a intrat în competiție pentru a-și găsi dragostea.

Sebastian este noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”

În episodul de azi, 24 aprilie 2024, Sebastian a intrat încrezător în „ Casa iubirii ” și le-a oferit fetelor flori ca un gentleman. 

Citește și: Robi, măcinat de gelozie când o vede pe Virginia alături de Patrick! „E vizibilă treaba!” Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

Sebastian are 25 de ani, este din Iași și a terminat liceul sportiv. A fost handbalist o vreme și a încercat să continue acest drum al sportului, dar din cauza unor probleme de sănătate și a greutății lui corporale a fost nevoit să renunțe la această pasiune.

Ulterior, Sebastian a fost frizer dar s-a lăsat și de această meserie pentru că și-a dorit mai mult de la viață. A intrat din nou în lumea nutriției și a sportului, acolo unde a reușit să slăbească de la 108 kilograme la 80 de kilograme în doar patru luni. Din păcate, un alt ghinion s-a năpustit curând asupra lui, câci când credea că totul merge bine și poate concura la naționalele de culturism, Sebastian s-a accidentat la brațul stâng în timp ce schia, astfel că și în prezent se află în recuperare și nu mai poate continua niciun

fel de activitate fizică și sportivă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cosmin, la spital! Ștefania este extrem de îngrijorată: „Am chemat salvarea și am hotărât de comun acord să meargă la spital” Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Andreea Mantea despre starea concurentului

Sebastian a fost fermecat de Roberta

Sebastian este burlac de aproape trei ani, iar cea mai lungă relație pe care a avut-o a durat șase ani și jumătate. Noul concurent și-a păstrat discreția în privința motivului despărțirii, dar a declarat că este asumat în privința a tot ceea ce s-a întâmplat între el și fosta parteneră.

Roberta a fost de-a dreptul fascinată de multitudinea de tatuaje pe care Sebastian le are pe corp, inclusiv pe chip, acolo unde și-a tatuat și litera „R”, care vine de la numele fetiței lui în vârstă de aproape trei anișori. 

Dat fiind faptul că este tătic și are o fetiță, Sebastian își dorește să găsească o femeie care să îl accepte cu copil și să fie asumată în această privință. 

Sebastian a profitat de faptul că este nou-venit în „Casa iubirii” și a invitat-o pe Roberta la dans, acolo unde i-a mărturisit că, prima dată, Virginia a intrat în vizorul lui când o privea la televizor, dar ulterior și-a dat seama că Roberta îl atrage mai mult și este mult mai liniștită, așa cum îi place lui. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!