Cosmin, la spital! Ștefania este extrem de îngrijorată: „Am chemat salvarea și am hotărât de comun acord să meargă la spital” Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Andreea Mantea despre starea concurentului

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 apr 2024, 20:26

Cosmin nu s-a simțit bine și a fost dus la spital pentru investigații! Ștefania a izbucnit în lacrimi! „De mai multe ori s-a simțit rău...” Iată cum a reacționat tânăra când a aflat detalii tulburătoare despre starea iubitului ei!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, de noi provocări spectaculoase, de întâlniri romantice, dar și de multe situații dificil de gestionat și controverse aprige. După ce în ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, concurenții au acuzat-o pe Ștefania că nu are sentimente reale de iubire pentru Cosmin deoarece nu i-a spus până acum cuvintele magice „te iubesc”, în ediția de astăzi, tânăra a aflat cu stupoare că partenerul ei s-a simțit rău și a fost dus la spital pentru mai multe investigații.

Vestea a picat că un trăsnet asupra Ștefaniei care nu se aștepta că partenerul ei să ajungă pe patul de spital.

Andreea Mantea, veste tristă pentru Ștefania! Cosmin a fost dus la spital deoarece s-a simțit rău

În ediția de astăzi, Andreea Mantea a venit în casa fetelor unde cu emoție în glas a anunțat-o pe Ștefania că iubitul ei a acuzat o stare de rău, după ce și în Gala nu se simțise deloc bine, iar azi a fost chemată salvarea și s-a decis de comun acord să meargă la spital pentru

mai multe investigații medicale.

Citește și: Ștefania, mărturisire șocantă despre Cosmin! Roberta a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce i-a spus Ștefania de curând! „A zis că nu simte!” Iată ce reacții fără precedent s-au stârnit in Casa iubirii

Andreea Mantea: Am chemat salvarea! Și am hotărât de comun acord să meargă la spital pentru mai multe investigații! Cei de pe salvare au spus că nu pare să fie ceva grav! Dat în acest moment el se află la spital pentru siguranță și pentru

a ne asigura că totul este bine! Ne-am dorit să aflăm exact care este cauza stării lui, pentru că el, dacă ne amintim nu s-a simțit bine încă din Gala! A avut niște stări! Este la spital, i se fac analize, este bine, este pe mâini bune! Mai bune de atât nu există! Ți-e frică?

Ștefania: De mai multe ori s-a simțit rău...

Andreea Mantea: Cei de pe ambulanță au spus că este cât de cât ok! N-au spus că este ceva grav!

Ștefania, în lacrimi! Concurenta a recunoscut că o îngrijorează teribil starea lui Cosmin

Vestea a întristat-o cumplit pe Ștefania, care și-a stăpânit cu greu lacrimile și a cerut multe detalii despre starea lui Cosmin. Răspunsurile Andreei Mantea au calmat-o puțin pe Ștefania, însă această s-a arătat încă extrem de îngrijorată de starea partenerului ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă, Andreea Mantea a fost anunțată de producție despre faptul Cosmin, că de pe patul de spital a întrebat ce face iubita lui Ștefania, semn că tânărul îi duce deja lipsa iubitei sale. Ștefania s-a emoționat cumplit și a început să plângă.

Citește și: Cosmin și Ștefania, copleșiți de emoții! Concurentul i-a pregătit iubitei sale o surpriză de proporții în camera roșie! „Te consider o binecuvântare pentru mine!”

Andreea Mantea: De pe patul de spital el insistă să afle dacă tu ești bine! Deci stai liniștită! El e acolo, îi este rău, dar totuși se gândește la tine! Ce să îi transmitem dacă tot că să îi dăm așa putere!

Ștefania: Că îl pup dulce! Îl sărut dulce! Și să se facă bine, bineînțeles!

Andreea Mantea: S-a scris mesajul! S-a trimis!

Ștefania: Și să se întoarcă mai repede la mine!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!