Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 18 mai. Roberta este pusă la zid de concurenții din Casa iubirii. Care este motivul?

Sâmbătă, 18 mai, telespectatorii Kanal D au parte de o ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii. Mai mult, concurenții au parte de momente pline de tensiuni. Iată ce s-a întâmplat astăzi în cadrul competiției!

Citește și: Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid

Este o săptămână agitată în Casa iubirii, iar lucrurile nu par să se liniștească nici în ediția de sâmbătă, 18 mai. Fanii emisiunii au parte de o ediție palpitantă la “Casa iubirii”, deoarece lucrurile nu par să se liniștească între concurenți.

Conflictele dintre Roberta și fetele din casă nu încetează să apară.

Astfel, apar din nou tensiuni în Casa iubirii, iar concurenții răbufnesc în această ediție și o pun pe Roberta la zid.

Roberta susține că are partea ei de vină, atunci când vine vorba de scandalurile în care a fost implicată, dar simte că este singură împotriva tuturor.

"Am demonstrat că pot să vă înțeleg și să vorbesc normal. Cu fetele am avut o discuție acum câteva zile și am fost ok.

Eu pot să înțeleg și pot să vorbesc normal. Nu am spus că nu am avut niciodată (n.r. greșeli), dar eu sunt singură.", a spus Roberta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Între timp, Robi a declarat că cearta dintre el și Sebastian, care a avut loc în ediția de vineri, 17 mai, a fost la nervi.

Mai mult, concurentul a precizat că a trecut peste acest conflict și nu are absolut nimic cu sebastian.

"Ce s-a întâmplat ieri în casa fetelor a fost la nervi. S-a enervat Sebastian, după m-am enervat și eu. Se spun chestii la nervi, a spus și el, am spus și eu. Probabil și Roberta a acționat greșit. Eu am trecut peste, nu i-am reproșat nimic, la vestiare am dat mâna", a spus Robi.

Citește și: Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Totodată, Sebastian a declarat că îi pare rău că s-a certat cu Robi și că le-a speriat pe fetele din Casa iubirii.

Cearta dintre băieți a pornit din cauza Robertei, deoarece concurenta nu a vrut să-i spună lui Sebastian ce a discutat cu Robi înainte ca el să meargă în casa fetelor.

Astfel, Robi este de părere că Roberta e genul de femeie care pune paie pe foc în loc să aplaneze un conflict.

"Sebastian a greșit cu o singură chestie, din punctul meu de vedere, că nu știa pe ce se ceartă. El a venit supărat, dar nu știa ce s-a discutat în casă. Ea (Roberta) putea să-i spună <stai să mă liniștesc că nu a fost nimic grav> și omul se liniștea. Atâta timp cât el cerea explicații și ea nu i le dădea, poate s-a gândit <bă, o fi înjurat-o de nu spune>. Mie personal nu îmi place modul tău de a aborda situațiile. Roberta, un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată.", a mai spus Robi.

După toate acuzațiile pe care le-a primit Roberta, Patrick vrea să afle dacă concurenta își mai dorește să părăsească Casa iubirii, însă, tânăra nu a știut să îi dea un răspuns exact.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Roberta și cum se vor termina conflictele dintre concurenți.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!