Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 mai 2024, 12:26

Larisa de la ”Casa iubirii” le-a dat de înțeles fanilor că are un nou iubit

Sursa: Instagram: Larisa Groza

Larisa de la ”Casa iubirii” și-a surprins fanii cu ultima sa postare. Fosta concurentă a lăsat de înțeles faptul că are un nou iubit.

Larisa Groza s-a făcut remarcată prin participarea la show-ul matrimonial ”Casa iubirii”. Deși nu și-a găsit dragostea și a părăsit competiția, fosta concurentă pare mai fericită ca niciodată. Larisa a postat mai multe videoclipuri de la un eveniment, filmări în care apare și un bărbat misterios.

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” radiază de fericire

Larisa și-a surprins urmăritorii cu ultimele sale postări.

Fosta concurentă a mers la un eveniment la care invitat a fost chiar artistul Luis Gabriel. Acesta a întreținut atmosfera, însă altceva a atras atenția urmăritorilor săi.

Citește și: Larisa are de gând să revină în „Casa iubirii”? Ce decizie a luat tânăra după ce a reușit să-și pună gândurile în ordine: „Încerc să corectez anumite lucruri”

Fosta concurentă a publicat mai multe filmări în care un bărbat misterios îi dă dedicații.

Larisa a acoperit chipul celui care a însoțit-o la petrecere cu o inimă albă, semn că între cei doi este mai mult decât o prietenie. Bărbatul misterios nu s-a uitat la bani, iar Luis Gabriel a cântat pe frumoasa Larisa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Larisa și-a pus susținătorii pe jar în momentul în care a postat un videoclip însoțit de mesajul ”Dragoste secretă”. Aceasta nu a dezvăluit identitatea posibilului iubit, ci a dorit să păstreze misterul. Fosta concurentă a atras toate privirile cu frumusețea ei, dar și cu ținuta pe care a purtat-o la evenimentul respectiv.

Cum s-a schimbat viața Larisei Groza după emisiunea ”Casa iubirii”

Larisa, fosta concurentă a emisiunii "Casa Iubirii", a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după participarea la show-ul matrimonial. Deși nu și-a găsit marea dragoste, fosta concurentă susține că această experiență i-a adus o serie de avantaje. Larisa a mărturisit în platoul emisiunii ”Follow us”, că a devenit mult mai puternică și mai curajoasă.

Citește și: Anunțul emoționant făcut de Larisa de la ”Casa iubirii”: „Cea mai frumoasă experiență din viața mea”. Fanii au felicitat-o imediat

Pasionată de mișcare și nutriție, Larisa a mărturisit că a început să mănânce din nou sănătos, ba chiar să gătească zilnic, lucru pe care nu-l putea face atunci când se afla în emisiune.

„Casa iubirii mi-a adus o grămadă de avantaje.

În primul rând, mă consider mult mai puternică după experiența asta și consider că sunt puțin mai curajoasă. Mi-a adus foarte multe avantaje, foarte multe beneficii prezența mea în ”Casa iubirii”. În prezent, mă consider puțin mai liniștită, mi-am reluat viața, am început să ies mai mult în aer liber, să mănânc mai sănătos. Am revenit la viața mea de înainte de ”Casa iubirii”. Îmi place foarte mult să gătesc, evit mersul la restaurant, ies foarte mult cu prietenii mei în oraș”, a spus Larisa Groza, în cadrul emisiunii  ”Follow us”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!