Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2024, 22:00
video Foto(4)

Sebastian a clacat: „Câte am adunat în mine...” Tânărul a izbucnit în lacrimi și a regretat cele întâmplate! Iată cum a reacționat Roberta!

Momentele tensionate s-au ținut lanț astăzi în Casa iubirii. După ce zilele trecute Roberta s-a aflat în prim plan deoarece a fost pusă la zid constant de către colegele sale, despre care această crede că au creat o alianța împotriva ei, în ediția de astăzi, Robi a încercat din nou să o pună la punct pe Roberta, iar în cele din urmă, Sebastian s-a înfuriat teribil și a mers să îi ceară socoteală pentru atitudinea avută față de iubita lui.

Sebastian, certat aspru pentru comportamentul neadecvat avut față de Robi

Spiritele s-au încins astăzi în Casa iubirii, între Robi și Sebastian. Cei doi au ajuns în pragul unei altercații dacă Patrick nu intervenea. Fetele s-au speriat din cauza comportamentului agresiv al celor doi concurenți și, mai mult, toți aruncă vină pe Roberta. Ea a fost catalogată drept omul care provoacă ceartă în casă.

După disputa teribilă iscată în casa fetelor, Andreea Mantea le-a cerut socoteală atât lui Sebastian pentru comportamentul agresiv adoptat la adresa lui Robi, cât și Robertei pentru faptul că nu a intervenit prompt să îl calmeze pe partenerul ei, pentru a nu se ajunge la o altercație, care ar fi putut să cauzeze descalificarea ambilor băieți.

Citește și: Tensiuni explozive în "Casa iubirii"! Sebastian a răbufnit: "M-am săturat!" Ce se întâmplă între Roberta și Robi

Andreea Mantea: Se temea toată lumea!

Roberta: N-aveam eu de unde să știu ce se va întâmplă! Normal că m-am speriat și m-am dus, dar nu știam cum să reacționez! Ce să fac! Nu am fost pusă în situații de genul niciodată!

Andreea Mantea: Învață! Dacă îți place suficient de mult de Sebastian, învață! După toată povestea am observat că te-ai supărat pe Roberta! De ce?

Sebastian: Chiar nu sunt supărat deloc pe ea! Nu am niciun motiv să fiu supărat! Ea e singurul motiv, repet a suta oară, ea e singurul motiv pentru care mai stau aici!(...) Mă simt rău, vreau să ies! Mă încarc aiurea! Am atâtea adunate!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi

Presiunea și regretele au pus stăpânire pe Sebastian, care în cele din urmă a clacat și a izbucnit în lacrimi. Tânărul și-a dorit la un moment dat să părăsească platoul pentru a se calmă și a-și regăsi liniștea interioară, însă Andreea Mantea l-a sfătuit să nu plece.

Citește și: Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania: "M-ai învățat să iubesc." Cum a reacționat concurenta din Casa iubirii

Andreea Mantea: De ce nu te exteriorizezi într-o altă modalitate?

Sebastian: Eu sunt încărcat acum maxim, fraților!

Andreea Mantea: Tu singur ai zis că puteai să mergi și să îl întrebi ce s-a întâmplat!

Sebastian: Da, puteam! Dar n-am făcut așa pentru că asta sunt!

Andreea Mantea: Nu s-a adunat nimic, sunt niște probleme care sunt între fete! Roberta n-are o problemă gravă! Ea are o problema cu fetele! Niciun bărbat pe lumea asta nu o să înțeleagă ce e în mintea unei femei!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!