Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania: "M-ai învățat să iubesc." Cum a reacționat concurenta din Casa iubirii

Autor: Diana Tilă

Cosmin și Ștefania

În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.

Cosmin și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în Casa iubirii. Ce doi concurenți sunt din ce în ce mai apropiați și își fac declarații tot mai intime, dar se surprind și cu mici atenții. Iată ce cadouri și-au făcut tinerii îndrăgostiți și cum au reacționat concurenții din Casa iubirii când au văzut.

Citește și: Tensiuni explozive în "Casa iubirii"! Sebastian a răbufnit: "M-am săturat!" Ce se întâmplă între Roberta și Robi

Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania

În ediția de vineri, 17 mai, telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție plină de surprize și romantism. Cosmin a decis să facă un gest neașteptat pentru Ștefania, lucru care a lăsat-o fără cuvinte pe concurentă.

Când nimeni nu se aștepta, Cosmin a mers în casa fetelor, unde i-a făcut Ștefaniei o frumoasă declarație de dragoste.

Concurentul i-a mărturisit iubirea pe care o simte față de ea și i-a mărturisit că este o binecuvântare în viața lui. 

''Astăzi, împlinind două luni, trebuie să îți mărturisesc faptul că pe zi ce trece sunt tot mai mândru și mai fericit că ești iubita mea și sunt plăcut surprins că, în ultima vreme, ai început ușor-ușor să te exteriorizezi și să îmi arăți că ești fericită alături de mine, acesta fiind scopul meu.

Ești prima mea dragoste adevărată și sper că și ultima, iar indiferent cât ar fi de greu, voi rămâne lângă tine. Îți mulțumesc că m-ai învățat să iubesc și că ai apărut în viața mea ca o binecuvântare, aducând cu tine liniștea, căldura și lumina de care aveam nevoie. Te iubesc!'', i-a mărturisit Cosmin Ștefaniei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Mai mult, Cosmin a decis să îi facă și un cadou. Masculul din Casa iubirii i-a luat o cutie de bomboane și un tricou personalizat, cu replicile amuzante ale Ștefaniei. Concurenta s-a bucurat și a rămas impresionată de gestul făcut de iubitul ei.

Cu toate acestea, gestul făcut de Cosmin nu a fost văzut cu ochi buni de toată lumea. Roberta a mărturisit că cei doi au o relație monotonă, lucru care a înfuriat-o pe Ștefania.

Citește și: Decizia radicală pe care a luat-o Nona de la ”Casa iubirii”: „Chiar acum m-am întors de la laser”. Urmăritorii au reacționat imediat

Ștefania a acuzat-o pe Roberta că ar fi vorbit de relație monotonă după ce a citit comentariile din mediul online. 

Pentru a vedea cum s-a terminat conflictul dintre cele două concurente din Casa iubirii, dar și ce cadou i-a făcut Ștefania lui Cosmin, urmăriți materialul video de mai jos.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!