Tensiuni explozive în "Casa iubirii"! Sebastian a răbufnit: "M-am săturat!" Ce se întâmplă între Roberta și Robi

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 mai 2024, 13:41

Sebastian și Robi, la un pas de bătaie

Sebastian și Robi au avut parte de o ceartă aprigă în ediția de vineri, 17 mai. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți?

Vineri, 17 mai, telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție de-a dreptul incendiară. Sebastian și Robi au ajuns la cuțite. Care este motivul?

Citește și: Decizia radicală pe care a luat-o Nona de la ”Casa iubirii”: „Chiar acum m-am întors de la laser”. Urmăritorii au reacționat imediat

Sebastian și Robi, la un pas de bătaie

Lucrurile au scăpat de sub control în ediția de vineri, 17 mai, a emisiunii Casa iubirii. Discuțiile dintre Sebastian și Robi s-au accentuat, iar telespectatorii au avut parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii au scos la iveală detalii șocante despre ei.

Înainte ca Sebastian să meargă în casa fetelor, Robi avea o discuție în contradictoriu cu Roberta, discuție care a încetat în momentul în care a ajuns Sebastian. Concurentul

a observat acest lucru, motiv pentru care i-a cerut socoteală partenerei sale.  Roberta a evitat să-i ofere un răspuns clar, lucru care l-a enervat pe concurent.

Sebastian: "Ce a zis? De la ce v-ați luat?"

Roberta: "Că îi bag eu în aceeași oală pe Patrick și pe Julia."

Sebastian: "Eu nu am văzut episodul, dar o să încep să mă uit, pentru că e în dezavantajul meu"

Citește și: Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

Probabil din motive de gelozie, Sebastian a răbufnit și nu și-a mai putut controla vorbele și gesturile. Din cauză că Roberta nu i-a spus exact ce a discutat cu Robi, masculii din Casa iubirii s-au luat la ceartă.

Robi a rămas fără cuvinte când a văzut reacția lui Sebastian, astfel acesta a acuzat-o pe Roberta că ar provoca ceartă în casă.

Sebastian: "Ce discutai cu ea?"

Robi: "Tu vrei să te cerți cu mine? De ce vorbești urât?"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Sebastian: "Ai venit și i-ai stricat starea. Eu nu pot să stau și să mă bucur cu ea. Ce s-a întâmplat? Zi-mi tu, ea nu îmi zice."

Robi: "I-am spus când aduceți subiecte din episoadele difuzate, să spuneți cu punct și virgulă ce se zice, pentru că ea a zis, că Patrick a zis că tu nu știi să vorbești, dar Patrick a zis că nu te exprimi cum trebuie în unele situații.

Cu ce am deranjat-o?"

Roberta: "De ce țipi la mine?"

Sebastian: "Trebuie să mă uit la episoade, să văd eu."

Robi: "Dar de ce vorbești urât?"

Sebastian: "Pentru că i-ai stricat starea. Nu voia să-mi explice. Am venit să-ți cer explicații, m-am săturat."

Robi: "De ce nu îi spui? Vezi că provoci ceartă?"

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

Rămâne de văzut cum vor gestiona concurenții lucrurile și dacă vor reuși să lase deoparte neînțelegerile. Pentru a vedea ce și-au mai spus Sebastian și Robi, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!