Cine sunt cei 16 concurenți nominalizați pentru jocul cu miză specială de la ”Insula de 1 milion”. Alegerile au stârnit noi controverse: „O să mă bucur pentru cei care pierd”

Autor: Diana Bostan

Joc special la ”Insula de 1 milion”

Sursa: KANAL D

Joc special în ediția de sâmbătă, 18 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Flori și Alina au fost cele care au format două echipe, însă acest lucru a stârnit și controverse în rândul celor rămași în afara jocului.

Miză importantă pentru concurenții de la ”Insula de 1 milion”. 16 dintre aceștia au fost nominalizați pentru un joc special, fiecare fiind cu gândul la câștig și la o posibilă recompensă.

Flori și Alina au fost concurentele care au format cele două echipe

Cosmin Cernat le-a rugat pe cele două să-și formeze echipa și să aleagă pe rând câte un concurent.

Concurenții aleși de Flori au fost: Szilard, Sindy, Variu, Georgiana, Tudor, Nicoleta și Andrei. Flori a făcut și o glumă, menționând faptul că Szilard și Tudor sunt considerați creierele din tabăra Vesticilor.

Citește și: Primele declarații făcute de Bianca după ce a părăsit “Insula de 1 milion”: „Îmi pare rău ca am plecat atât de aproape de finală”

„Nu e vorba de creier, e vorba de unii care au înțeles jocul mai devreme decât alții.

Astăzi, în momentul în care s-au făcut echipele, a fost o dovadă că sunt oameni care nu au înțeles încă acest joc și cum se joacă acest joc”
, a spus Tudor.

Alina i-a chemat în echipa ei pe Jaguaru, Alexandra, Enciu Alex, Argentina, Denis, Isabela și Liviu. În gradenă au rămas Angela, Sorin și Vlădaia.

Sorin nu a fost ales pentru jocul special

Deși este cel mai bogat om de pe insulă și a luat parte la cele mai multe jocuri, Sorin nu a fost ales nici de Alina, dar nici de Flori. Alina și-a motivat decizia, menționând faptul că Sorin a jucat recent. 

Alina: Este cel mai bogat om de pe insulă. Pentru că a jucat foarte mult, are nevoie să se mai odihnească un pic.

Este bine venită pentru el această pauză. Tocmai ce fost la un răsfăț.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Flori a dezvăluit faptul că ea nu l-a ales pe Sorin pentru simplul fapt că nici el nu a ales-o la un alt joc cu miză specială.

Citește și: Crește suspansul la “Insula de 1 milion”. Nominalizările făcute de Variu au stârnit reacții în cele două tabere: „El nu a avut acest curaj”

Sorin: E un sejur. O să mă bucur pentru cei care pierd. O să le spun că au jucat, ați obosit și tot nu ați primit nimic.

Sorin i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat faptul că se aștepta să nu fie ales, însă și el se va gândi de două ori înainte de a împărți viitoarele posibile recompense cu

cei din camp-ul său. Alina i-a oferit lui Sorin o replică acidă, menționând faptul că ei au fost nevoiți să-l primească în camp după ce tabăra nordicilor a fost desființată.

Alina: Noi în camp-ul nostru te-am acceptat că nu am avut încotro.

Unii concurenți au contrazis-o pe Alina și au susținut că ei nu au nimic cu Sorin. Printre aceștia se numără Jaguaru, Argentina, Sindy, Isabela și chiar Szilard.

Momentul în care Alina și Flori au format echipele pentru jocul special:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!