Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului “Insula de 1 milion”, despre noua paradigmă a eliminărilor: “Am intrat într-o nouă etapă a competiției”

Author: Diana Tilă

Începând de weekendul acesta, emisiunea va putea fi urmărită sâmbătă și duminică, de la 21:00.

Au mai rămas 19 de temerari pe Insula de 1 milion, iar competiția a intrat, de săptămâna trecută, într-o nouă etapă, care își pune deja amprenta pe reacțiile concurenților. Cei care pierd la proba decisivă nu mai au cele 24 de ore la dispoziție pentru a convinge pe cineva să le cedeze brățara, urmând să fie eliminați din concurs, dacă nu sunt salvați în aceeași seară, în arenă.

Au mai rămas 19 de concurenți, după ce, aseară, a fost eliminată Bianca. Aceasta a părăsit în lacrimi arena. Conform noii reguli impuse, aceasta nu a mai beneficiat de perioada de 24 de ore de grație.

Citește și: Primele declarații făcute de Bianca după ce a părăsit “Insula de 1 milion”: „Îmi pare rău ca am plecat atât de aproape de finală”

Concurenții simt tot mai acut lipsurile de tot felul, iar tensiunea este uneori la cote maxime aici, în taberele de pe insulă, mai ales că deja am intrat într-o nouă etapă a competiției, în care eliminările se fac mai repede, nu mai există acea perioada de <grație>, în care cei care pierd la proba decisivă se pot salva. Le înțeleg stările și îmi doresc ca ei să poată să și le gestioneze corect.

Desigur, concurenții care au pierdut proba decisivă pot fi salvați dacă cineva dorește să le cedeze brățara în arenă, dar nu mai au acel timp dedicat pentru a-și face lobby, a convinge că ei merită să rămână ”, spune Cosmin Cernat despre noile reguli și modul în care sunt percepute de cei rămași.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sâmbătă seară, concurenții vor avea parte de un premiu supriză! Se va juca pe echipe

Aseară, la Ruletă au fost aleși doi concurenți care vor face jocurile sâmbătă. Flori și Alina de la Sudici vor alege fiecare dintre ele câte opt concurenți, aceștia urmanad să se înfrunte într-un joc de echipe, pentru un mare premiu supriză.

Tensiunile sunt la cote maxime în cele două tabere, Sudicii și Vesticii.

Cei rămași în concurs se pregătesc intens pentru provocările viitoare, iar privirea tuturor este îndreptată acum spre decizia celor două sudice alese de Ruletă.

Citește și: Crește suspansul la “Insula de 1 milion”. Nominalizările făcute de Variu au stârnit reacții în cele două tabere: „El nu a avut acest curaj”

Nu pierdeți, sâmbătă și duminică, de la 21:00, cel mai intens experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D.

Aventura continuă în Republica Dominicană, iar cei mai buni dintre cei buni vor rămâne în lupta pentru miza uriașă pusă la bătaie – 1 milion de lei.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.