Crește suspansul la “Insula de 1 milion”. Nominalizările făcute de Variu au stârnit reacții în cele două tabere: „El nu a avut acest curaj”

Autor: Diana Bostan

Variu a trimis la joc patru concurenți

Sursa: Kanal D

Ediție plină de suspans a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Variu a fost ales la ruletă și a optat pentru un joc mixt. Iată cine sunt cei patru concurenți trimiși la probă în ediția de luni, 13 mai!

Variu a fost ales la ruletă, astfel că a fost nevoit să trimită la joc alți patru concurenți. Spre surprindere tuturor, concurentul s-a autopropus, fiind dornic de a câștiga cât mai multe brățări.

Ce nominalizări a făcut Variu în ediția de luni, 13 mai

Suspansul crește la ”Insula de 1 milion”. În ediția de luni, 13 mai, Variu a fost nevoit să facă patru nominalizări pentru următorul joc.

Concurentul s-a autopropus, iar strategia lui a fost aceea de a trimite la joc două fete și doi băieți, fiind un joc mixt.

După ce s-a autopropus, Variu i-a trimis la joc pe Denis, pe Bianca și pe Nicoleta. Acesta vrea să obțină cât mai multe brățări, iar principala lui țintă a fost Denis, concurentul ce are trei brățări.

Citește și: Cosmin Cernat, anunț fără precedent pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”: „O să învârt de doua ori ruleta”. Ce înseamnă acest lucru! Primele imagini din episodul de luni, 13 mai, de la 20:00, pe Kanal D

„După aceste nominalizări sper să câștig, sper ca fetele în runda decisivă să-l învingă pe Denis pentru a-mi aduna încă trei brățări pentru a ajunge la șase. Acum depinde de probă, depinde de ce se va întâmpla pe traseu, depinde de fete, depinde de Denis, depinde de mine, depinde de fiecare în parte ceea ce vom face pe traseu astăzi. Și depinde și de norocul pe care îl vom avea.”

, a spus Variu, în ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”.

Cum au reacționat concurenții nominalizați de Variu

Nicoleta și Bianca sunt de părere că jocul va fi unul echilibrat, ambele având speranța că voi ieși învingătoare. Vlădaia l-a întrebat pe Variu de ce nu a ales doar băieți la joc, iar concurentul și-a justificat alegerea prin faptul că data trecută a jucat doar alături de băieți.

Vlădaia: De ce nu joci doar cu băieții?

Variu: Pentru că data trecută am jucat numai cu băieții și am zis să jucăm și cu fetele. Dar îți promit că tura viitoare o să joc numai cu fete. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Denis susține că în momentul în care Variu a luat această decizie s-a gândit la o modalitate de a pune mână pe brățările lui și în situația în care acest lucru nu s-ar întâmpla, să ia fie două, fie o brățară de la fete. 

Citește și: Eliminare în lacrimi la „Insula de 1 milion”! Concurenta care a spus „adio” competiției: „O concurentă foarte puternică”

„Mă așteptam să fi mers după persoane cu patru brățări, să mergi împotriva altor trei băieți cu patru brățări...mi se pare că trebuie să dai dovadă de prea mult curaj și cred că el nu a avut acest curaj, cel puțin în acest moment al competiției.”, a spus Denis.

Dacă Bianca a înțeles decizia lui Variu și speră că-l vor trimite acasă, Nicoleta a dezvăluit faptul că nu se simte în stare să concureze la capacitate maximă.

Nicoleta: Nu mă simt în stare pentru că mă doare spatele de câteva zile, foarte tare, dar o să dau tot ce pot.

Denis susține că se află în avantaj și dacă va reuși să-l învingă pe Variu, îi va lua toate cele trei brățări.

Bianca: O să dau tot ce pot, îmi doresc să câștig, să rămân în competiție și să le arăt tuturor că nu trebuie să-ți subestimezi fetele sau băieții.

Iată momentul nominalizărilor din ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!