Renata de la „Insula de 1 milion”, dezvăluiri despre ea și Culiță Sterp. Ce legătură există între cei doi: „L-am urmărit”

Author: Diana Ghita

Ce se întâmplă între Renata și Culiță Sterp

Sursa: Kanal D; Facebook Culiță Sterp

Renata a fost invitată în ediția de astăzi a emisiunii „Secretele Insulei de 1 milion”, unde a vorbit despre admirația pe care o are față de celebrul manelist Culiță Sterp.

De curând, Renata a fost eliminată din emisiunea „Insula de 1 milion”, iar până la întoarcerea în România, aceasta este cazată la un hotel din Dominicană, de unde a susținut un interviu online cu Cornelia Ionescu.

Renata a făcut dezvăluiri despre ea și Culiță Sterp

Printre altele, fosta concurentă a vorbit despre Culiță Sterp, pe care a spus că ar vrea să-l cunoască încă de când a plecat pe insula din Republica Dominicană, întrucât îl admiră foarte mult.

De asemenea, la acel moment, Renata dezvăluia că artistul ar fi singura persoană care ar putea să-i ridice moralul în momentele în care este tristă.

Prezentatoarea de la „Secretele Insulei de 1 milion” și-a amintit de declarațiile pe care tânăra le-a făcut atunci și a ținut să o întrebe de ce îl apreciază atât de mult pe Culiță Sterp.

Citește și: Cosmin Cernat a observat apropierea dintre Renata și Tarzy: „Sunteți cam apropiați…” Ce au spus ce doi concurenți despre relația dintre ei

Renata i-a explicat acesteia că are mai multe motive pentru care îl îndrăgește pe manelist. În primul rând, acesta i-a atras atenția în momentul în care a concurat la un show asemănător cu „Insula de 1 milion”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce legătură există între Renata de la „Insula de 1 milion” și Culiță Sterp

De asemenea, fosta concurentă îl admiră pe artist pentru că este un familist convins și pentru că a remarcat iubirea necondiționată pe care i-o poartă copilului său, Milan, pe care, și ea, a ajuns să îl îndrăgească, întrucât îl aseamănă cu băiețelul ei.

„E faptul că a participat la o astfel de emisiune, eu l-am urmărit cu foarte mult drag, îi ascult și foarte mult piesele, văd că are, și el, un băiețel micuț și nu neapărat că mi se pare că e asemănătoare povestea lui cu a mea, prin faptul că el are o familie,

dar îl văd super apropiat de băiețelul lui și mi se pare că e super asemănător cu micuțul meu”,  a povestit Renata.

Citește și: Weekend intens la "Insula de 1 milion"! În competiție au mai rămas 22 de concurenți

Ba mai mult, tânăra ar fi vrut să îl vadă pe Culiță Sterp într-un experiment social similar cu „Insula de 1 milion”, întrucât este curioasă cum s-ar descurca acesta, mai ales că acum are și un copil care îl așteaptă acasă:  „Mi-ar fi plăcut să văd cum s-ar fi descurcat

într-o emisiune de genul ăsta, având un copil mic. Urmărindu-i muzica, profilul și activitatea, e una dintre persoanele pe care le urmăresc cu mare drag”.

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.