Bunica Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, cutremurată în plin proces: „Viața mea s-a terminat” Ce au transmis rudele fetei

Author: Laura Macovei

Bunica Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, cutremurată în plin proces: „Viața mea s-a terminat” Ce au transmis rudele fetei

Sursa: Facebook

Vlad Pascu, tânărul drogat de la 2 Mai, care a ucis doi tineri într-o noapte de august, este judecat acum în plin proces. Printre lacrimi, rudele victimelor își aduc aminte cu durere de momentul pierderii celor doi tineri.

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul implicat în teribilul accident din 2 Mai, a debutat cu o zi plină de emoție și tensiune la Mangalia. Judecătorul a audiat peste 10 martori, iar poveștile pe care aceștia le-au împărtășit au fost extrem de dureroase.

Bunica Robertei, răpusă de durerea pierderii nepoatei

Cu o oră înainte de prânz, în sala de judecată, poveștile victimelor și ale rudelor celor doi studenți decedați au răsunat puternic.

Printre acești martori se numără și supraviețuitori care încă se luptă cu traumele fizice și emoționale rezultate din tragedia respectivă.

Potrivit știrileprotv.ro, primul martor care a fost chemat să povestească în fața magistratului și a avocaților a fost o tânără grav rănită în urma coliziunii cu mașina condusă de Vlad Pascu. Tânăra, studentă în anul III, a dezvăluit în detaliu cum vehiculul a pătruns violent în grupul ei de prieteni.

A suferit patru intervenții chirurgicale la picioare și este acum în proces de recuperare.

Citește și: Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai, a ieșit în lacrimi din sala de judecată: ,,Totul a fost o bătaie de joc”

Alți doi supraviețuitori au trecut și ei prin intervenții chirurgicale complexe și urmează să fie audiați în continuare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cea mai dureroasă mărturie a fost adusă de bunica Robertei, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Vlad Pascu. În mijlocul lacrimilor, femeia a mărturisit că, de la incidentul de anul trecut, simte că viața ei s-a sfârșit odată cu cea a nepoatei sale.

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu continuă șirul gafelor

Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu șochează din nou. Femeia a întrebat-o pe mama Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, dacă a fost la înmormântarea fiicei sale. 

În răspunsul său, Lidia Dragomir a dezvăluit o poveste dureroasă: a mărturisit că nu a avut ocazia să-și vadă fiica după accident, iar trupul acesteia a fost trimis într-un sicriu sigilat.

„Era atât de zdrobită, încât nu a putut fi îmbrăcată.  Am văzut-o ultima dată când a plecat de acasă”,  a spus Lidia Dragomir în fața instanței, potrivit Antena3CNN.

Între timp, avocații lui Vlad Pascu au anunțat că tânărul este dispus să acopere costurile spitalizării și înmormântării. Au solicitat informații privind conturile bancare pentru a face aceste plăți.

Joi, judecătorul urmează să pronunțe primul verdict în acest caz.