Weekend intens la "Insula de 1 milion"! În competiție au mai rămas 22 de concurenți

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 mai 2024, 11:23

"Insula de 1 milion", reality show-ul de la Kanal D, a ajuns în acest weekend la alt nivel.

Sâmbătă și duminică au fost două ediții de foc, Giani și Cristi părăsind competiția după ce nu au reușit să își convingă coechipierii să le ofere brățara care i-ar fi putut duce mai departe în competiție. Dragoș a pierdut și el runda decisivă duminică, în fața lui Flori și a lui Blondu, și a părăsit insula aseară.

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului fenomen, a făcut duminică seară anunțul care i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei rămași în competiție.

Maria, cea mai puternică femeie de pe insula jocul trecut, a fost nevoită să arunce în luptă 12 concurenți. Regula a fost ca alegerile să fie făcute doar din rândul celor care poartă la mână o singură brățară. Șase dintre cei aleși au părăsit insula fără a mai avea posibilitatea de a fi salvați de către coechipieri.

Citește și: Cine este concurentul eliminat în ediția de luni, 6 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”! Primele declarații înainte de a părăsi Republica Dominicană: „Să nu vă dați în cap”

Lupta capătă alte valențe în cel mai amplu experiment social

Dintre cei 29 de concurenți rămași aseară în joc, 17 aveau la mâna o singură brățară. Maria a avut sarcina dificilă de a alege 12 dintre aceștia, care să se lupte pentru a-și continua aventura la "Insula de 1 milion". Pe panou se aflau șapte sudici, șapte vestici și întregul grup al nordicilor. Sudica a decis să trimită în luptă șase fete și șase băieți; Nicoleta și Adina de la nordici, Dumitru, Sindy și Mădălina din tabăra sudicilor, și toți vesticii care aveau o singură

brățară la mână- Tarzy, Renata, Vladaia, Liviu, Denis, Andrei și Marius

" Am decis să ne salvăm cât mai mulți membri din echipa. Noi le-am hotărât soarta, dar norocul și puterea este în mâinile lor", a declarat Maria.

Cei 12 concurenți au fost împărțiți, după tragere la sorți, în 3 echipe, componenții lor urmând să se lupte între ei. Din fiecare echipa s-a salvat un concurent, ceilalți întrând împreună în proba decisivă.

Sorții au decis ca prima echipa să fie formată din Adina, Andrei, Denis și Tarzy, ceea ce a stârnit nemulțumirea Adinei. A doua echipă a fost formată doar din fete, Nicoleta, Sindy, Mădălina și Vlădaia, iar în al treilea joc s-au înfruntat Dumitru, Renata, Liviu și Marius.

Prima probă a fost una care a început pe apă și s-a încheiat pe uscat, testându-le rezistența fizică și psihică tuturor celor 12 concurenți.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Reacții neașteptate la nominalizările făcute de Tarzy! Primele declarații: „Am foarte multe emoții, mai ales că..”

După ce și-au testat rezistență musculaturii brațelor pe o tiroliană situată deasupra apei, pentru a obține două chei care deschideau lacătele unor lăzi ce conțineau piese de puzzle, cei 12 su fost nevoiți să se concentreze să construiască puzzle-ul din 6 piese, pe care apoi să îl dărâme cu ajutorul unui pendul.

Denis, Sindy și Liviu s-au salvat la prima proba de aseară

Cei care au câștigat cele 3 jocuri ale primei probe și care și-au asigurat locul pe insula au fost Denis, Sindy și Liviu. În runda decisivă au intrat toți cei 9 concurenți care au pierdut prima probă. Andrei, Adina, Tarzy, Nicoleta, Vlădaia, Mădălina, Renata, Marius și Dumitru au dat dovadă de forță, echilibru și determinare într-una dintre cele mai spectaculoase probe de până acum.

În rundă decisivă, de această dată, au fost trei câștigători, în timp ce ceilalți șase concurenți au fost eliminați fără a mai avea la dispoziție 24 de ore să convingă pe cineva să le ofere brățară. Cei trei câștigători care au rezistat mai bine de o ora suspendați pe o frânghie pe post de bârnă, ținându-se cu mâna de două funii suspendate au fost Andrei, Nicoleta și Vladaia.

Primul concurent căruia i-a cedat musculatura picioarelor a fost Marius, urmat de Tarzy, Dumitru și Renata. Două concurente, Adina și Mădălina au fost descalificate pentru că nu au respectat indicațiile prezentatorului show-ului "Insula de 1 milion", Cosmin Cernat.

Victoria a fost, pentru cei trei câștigători, Andrei, Nicoleta și Vladaia, una amară, lacrimile de tristețe luând locul celor ale bucuriei în față iminentei despărțiri de cei cu care timp de aproape două luni au împărțit scândură, mâncarea și emoțiile. Marius, Tarzy, Dumitru, Renata, Adina și Mădălina au fost perdanții zilei de duminică.

Paștele, sărbătorit în Republica Dominicană; iar Cosmin Cernat a "dizolvat" aseară tabăra Nordicilor

Duminică a fost un moment cu adevărat special pentru concurenți care s-au adunat împreună la o masă pascală, plină cu bucate tradiționale, au ciocnit ouă roșii și au împărtășit bucuria Învierii Domnului. Au avut parte și de o surpriză care au adus lacrimi în ochii tuturor. După aproape două luni de stat pe insula, au primit fotografii de la cei dragi de acasă, iar emoțiile au fost pe măsură dorului.

Aseară, Cosmin Cernat, a avut câteva anunțuri importante de făcut în Arena, ceea ce a stârnit rumoare în rândul celor 22 de concurenți rămași în joc.

Citește și: Nominalizări surpriză la Insula de 1 milion! Cristi a ales cele patru nume care vor intra în luptă, dar concurenții au aflat abia în arenă despre cine este vorba

" Din această seară nu mai există regulă de o zi (ziua în care cel aflat în pericol se poate salva). Cel care se află în pericol de eliminare mai poate fi salvat doar în momentul în care eu voi adresa întrebarea... Sorin și Nicoleta, va trebui să alegeți în ce tabăra mergeți, la Sudici sau la Vestici. Pe Insula de 1 milion vor rămâne doar două tabere", a spus Cosmin Cernat.

Așadar, perdanții zilei de ieri au fost Marius, Tarzy, Dumitru, Renata, Adina și Mădălina, care au părăsit Insula de 1 milion. Iar Ruletă a decis că cel care va face următorul joc să fie Alex din tabăra Vesticilor.

Pe cine va trimite Alex la joc, cum se vor reconfirgura taberele odată cu desființarea taberei Nordicilor, ce strategii vor implementa concurenții și cine va fi următorul eliminat, aflați sâmbătă, de la ora 21.00, într-un nou episod al competiției “Insula de 1 milion”, show-ul difuzat la Kanal D.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!