,,Nu vorbești despre mama în fața mea” Se încing spiritele în ediția de sâmbătă, 11 mai, a emisiunii “Insula de 1 milion”. Pe cine va trimite Alex la joc

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 mai 2024, 15:58

Se încing spiritele la ”Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Se încing spiritele la ”Insula de 1 milion”. Alex din tabăra Vesticilor este cel care va trimite la joc următorii concurenți în ediția de sâmbătă, 11 mai.

Ediția de sâmbătă, 11 mai, va fi una plină de suspans, dar și de momente tensionate. Alex va trimite la joc următorii concurenți, lucru care va stârni un nou val de reacții acide în Republica Dominicană.

Alex va da peste cap strategiile concurenților de la ”Insula de 1 milion”

În ediția de sâmbătă, 11 mai, vom asista la o reconfigurare a taberelor după desființarea taberei Nordicilor.

Alex va trimite la joc alți concurenți, iar noi strategii vor fi implementate în Republica Dominicană.

Citește și: Weekend intens la "Insula de 1 milion"! În competiție au mai rămas 22 de concurenți

Alex: Nu înțeleg logica.

Blondu: Pare genul de om care nu vrea să ia o hotărâre.

Vlădaia: La panou o să vedem dacă rămâne așa cum am stabilit sau nu. În momentul în care tu acționezi mi se pare că ai vrut și tu asta.

În urma deciziilor luate, Alex va intra în atenția celorlalți concurenți de pe ”Insula de 1 milion”.

Alex: Mi-a căzut tot cerul în cap azi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ediția trecută, Cosmin Cernat a făcut un anunț extrem de important pe ”Insula de 1 milion”.

" Din această seară nu mai există regulă de o zi (ziua în care cel aflat în pericol se poate salva). Cel care se află în pericol de eliminare mai poate fi salvat doar în momentul în care eu voi adresa întrebarea...

Sorin și Nicoleta, va trebui să alegeți în ce tabăra mergeți, la Sudici sau la Vestici. Pe Insula de 1 milion vor rămâne doar două tabere", a spus Cosmin Cernat.

Se încing spiritele la ”Insula de 1 milion”

Concurenții vor fi martorii unui schimb acid de replici între Angela și Isabela. Cele două concurente vor avea parte de discuții aprinse, iar Isabela va izbucni în momentul în care doamna Angela o va menționa pe mama brunetei.

Citește și: Cine este concurentul eliminat în ediția de luni, 6 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”! Primele declarații înainte de a părăsi Republica Dominicană: „Să nu vă dați în cap”

Angela: Așa te comporți și cu mama ta acasă? Mie mi-ar fi rușine.

Isabela: Nu vorbești despre mama în fața mea.

Toacă nervii la toată lumea. Eu îmi asum ce spun, asta sunt.

Pe cine va trimite Alex la joc, cum se vor reconfigura taberele odată cu desființarea taberei Nordicilor, ce strategii vor implementa concurenții și cine va fi următorul eliminat, aflați sâmbătă, de la ora 21.00, într-un nou episod al competiției “Insula de 1 milion”, show-ul difuzat la Kanal D.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!