Shani Louk, tânăra care a fost răpită de Hamas și plimbată dezbrăcată, a fost găsită moartă într-un tunel. Armata israeliană a recuperat alte două cadavre

Autor: Laura Macovei

Shani Louk, tânăra care a fost răpită de Hamas și plimbată dezbrăcată, a fost găsită moartă într-un tunel. Armata israeliană a recuperat alte două cadavre

Sursa: Facebook

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au recuperat trupurile a trei ostatici într-un tunel din Fâșia Gaza, printre care și al tinerei Shani Louk.

Cadavrele aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila și Itzhak Gelerenter, trei dintre cei peste 360 de oameni uciși la festivalul Nova pe 7 octombrie, când teroriștii Hamas au atacat Israelul din Gaza, ucigând aproximativ 1.200 de persoane și răpind 252 de israelieni.

Purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari, a precizat că cei trei au fost luați ostatici și ulterior uciși, fiind transportați în Gaza. Cadavrele au fost trimise pentru expertiza medico-legală, iar familiile au fost anunțate.

„Sărbătoreau viața în festivalul de muzică Nova și au fost uciși de Hamas”, a spus el, potrivit BBC.

Shani Louk, printre tinerii uciși de teroriștii Hamas

Unul dintre cadavrele recuperate din tunel aparține tinerei Shani Louk, a cărei dispariție a fost raportată în urmă cu câteva luni de familie. Cu ea au circulat în mediul online mai multe filmulețe în care pare transportată fără haine, de către Hamas. 

Citește și: Israelul a atacat Iranul: Statele Unite nu au fost implicate, dar au fost notificate de Israel înainte de atac

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a descris situația ca fiind „sfâșietoare”.

Operațiunea de recuperare a avut loc pe timpul nopții și s-a bazat pe informații obținute din interogarea teroriștilor capturați în Gaza.

Alți doi ostatici au fost găsiți în tunel

Alături de trupul neînsuflețit al lui Shani Louk, alte două cadavre au fost recuperate de armata israeliană.

Oficialii israelieni au reacționat după ce armata israeliană a anunțat, vineri, că a recuperat cadavrele a trei ostatici dintr-un tunel din Fâșia Gaza, scrie CNN.

Citește și: Iranul a lansat un atac cu drone și rachete asupra Israelului! Îngroziți, oamenii s-au adăpostit în buncăre

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu: „Această pierdere teribilă este sfâșietoare. Eu și soția mea Sara plângem alături de familiile lor; inimile noastre sunt alături de ei în ceasul acesta de durere grea. Îi vom aduce pe toți ostaticii noștri, cei vii și cei decedați deopotrivă.

Laud forțele noastre curajoase a căror acțiune hotărâtă a readus fii și fiice pe teritoriul lor”. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!