Andreea este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția: „Vreau să vă cunosc pe toți”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 apr 2024, 18:13

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, o nouă concurentă a intrat în competiție.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, o nouă concurentă a intrat în competiție pentru a-și găsi dragostea.

Andreea este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”

În episodul de azi, 23 aprilie 2024, Andreea a pășit emoționată și sfioasă în „ Casa iubirii ” într-o rochiță roz, acolo unde a făcut prima dată cunoștință cu băieții.

Andreea are 24 de ani, este instructor sportiv, creator de user generated content și administrează împreună cu alți angajați un supermarket din Alexandria, Teleorman. Până acum un an, tânăra a fost ofițer de poliție dar și-a dat demisia pentru că prinsese un post la birou, iar firea ei activă a făcut-o să plece deoarece nu-i plăcea activitatea pe care o presta. În 2022 a terminat Academia de Poliție, dar a renunțat repede la activitate fiindcă nu era fericită.

Noua concurentă a mai menționat, de asemenea, că se ocupă cu antrenarea tinerilor care urmează să dea proba sportivă pentru MAI, aspect de care Robert a fost foarte interesant și încântat.

Citește și: Cine este bărbatul din viața Nicoletei de la ”Casa iubirii”: „Mi-aș dori și copil și căsătorie”. Ce spune fosta concurentă despre ultima ei relație

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pentru cine a venit Andreea în „Casa iubirii”

Andreea a luat decizia de a intra în „Casa iubirii” pentru a ieși din zona ei de confort. Noua concurentă își dorește să devină feminină ca celelalte fete din casă, pe care le apreciază mult și de la care își dorește să învețe multe.

Citește și: Ștefania, mărturisire șocantă despre Cosmin! Roberta a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce i-a spus Ștefania de curând! „A zis că nu simte!” Iată ce reacții fără precedent s-au stârnit in Casa iubirii

Băieții au fost foarte curioși să afle dacă Andreea a venit pentru un anumit băiat în competiție, dar Andreea le-a spulberat repede speranțele după ce le-a spus că nu are o preferință, ci vrea să-i cunoască pe toți.

„Nu am intrat pentru cineva anume, vreau să vă cunosc pe toți, n-am venit cu păreri formate de acasă, vreau să vă văd aici”, a spus Andreea.

Ultima relație pe care a avut-o Andreea a fost acum trei ani și a durat doi ani. Tânăra și-a dorit să fie bine cu ea însuși înainte să încerce să intre iar într-o altă relație, dar cu timpul s-a afundat în muncă și nu s-a mai ocupat de ea și de această parte romantică.

Andreea a subliniat faptul că își dorește să aibă lângă ea un bărbat muncitor, cu aspirații, pe care să-l vadă că se străduiește să-și îndeplinească visul. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!