Radu de la “ Casa iubirii” a făcut marele anunț: „ Mă însor”. În ce ipostază s-a filmat fostul concurent și presupusa iubită

Author: Diana Bostan

Radu Nițu se însoară

Sursa: Captură TikTok

Radu de la ”Casa iubirii” se însoară. Câștigătorul celui de-al doilea sezon pare că și-a găsit marea dragoste și are planuri mari de viitor.

Radu Nițu este câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, însă atunci când vine vorba de dragoste, tânărul nu a fost atât de norocos. După ce Cristina a dezvăluit faptul că nu-și dorește o relație în acest moment al vieții sale, Radu pare că și-a găsit marea dragoste.

Fostul concurent a anunțat că se însoară

Radu, fostul concurent din „Casa iubirii”, și-a dorit încă din primul sezon să aibă parte de o aleasă pentru inima lui singuratică, dar din păcate a oferit și a primit numai dezamăgiri.

Cristina a fost cea care i-a furat inima în sezonul doi, și cu toate că părea că se vor împăca pe ultima sută de metri, după terminarea competiției Cristina a decis să renunțe la Radu și să se concentreze pe viața ei personală și pe studii.

Citește și: Mihaela face dezvăluiri neașteptate despre Robert! „Mi-aș fi dorit să am o discuție cu el”. Ce s-a întâmplat între cei doi foști concurenți din „Casa iubirii” după marea finală

Pe platforma TikTok, unde este extrem de activ și menține legătura cu susținătorii săi din „Casa Iubirii”, Radu Nițu a transmis un mesaj care a stârnit interesul celor care îl urmăresc. Mesajul său a provocat o serie de gânduri și întrebări în rândul comunității sale online.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Într-o filmare postată pe TikTok, Radu Nițu apare în pat alături de o tânără domnișoară, despre care s-a speculat că ar fi actuala sa iubită. Gestul lor a generat o reacție puternică din partea fanilor săi, alimentând speculațiile și curiozitatea în mediul online.

Fostul concurent s-a filmat în timp ce fredonează versurile unei celebre melodii. „Adio, gagicilor, vă anunț că mă însor”,  sunt versurile interpretate de Radu Nițu.

Cum au reacționat fanii

Fanii lui Radu Nițu au fost luați prin surprindere de mesajul pe care acesta l-a transmis pe TikTok și de apariția sa în pat alături de frumoasa domnișoară. Mulți dintre aceștia se întreabă dacă nu cumva acest gest este un apropo cu privire la planurile lor de viitor. 

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, surpriză de proporții pentru fanii săi: „Sunt alături de Selly și de Bogdan de la Ploiești”. Fostul concurent a postat totul pe o rețea socială

„Doamne ajută și să fie într-un ceas bun”/ „A dat Dumnezeu”/ Casă de piatră! Doamne ajută...sănătate, fericire și vreo trei copii”, au fost doar o parte din comentariile adunate la videoclipul postat pe contul său de TikTok.

Radu nu a oferit mai multe detalii în legătură cu domnișoara misterioasă și rămâne de văzut dacă cei doi vor duce relația la următorul nivel.

@radunittu ADIOO 🤣🤯 #casaiubiriiromania🇷🇴 #fy #fypシ゚viral #radunitu #pardon #casaiubirii #kanaldromania #fypシ #funny #casaiubiriiromania #viral #WordPlayCharade #romania #învingătorii #brothers #foryou @LeLe @Dragu Larissa ♬ sunet original- LeLe

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!