Prima reacție a Anamariei Prodan după victoria lui Ronald Gavril: „Campionul meu”. Pugilistul român a cucerit centura WBC Latino

Autor: Diana Bostan

Anamaria Prodan și-a susținut iubitul în gala de la Craiova

Sursa: Instagram: Anamaria Prodan Reghecampf

Seară de vis pentru iubitul Anamariei Prodan. Pugilistul Ronald Gavril a cucerit centura WBC Latino, vineri seară, în cadrul galei Boxing Fighting Championship 5, desfăşurată în Sala Polivalentă din Craiova.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sunt e nedespărțit. De această dată a venit rândul impresarei să-și încurajeze iubitul, acesta având un meci extrem de important în cadrul unei gale ce s-a desfășurat la Craiova.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce iubitul ei a cucerit centura WBC Latino

Ronald Gavril s-a întors să lupte în România după 16 ani de locuit în Statele Unite ale Americii.

Acesta l-a învins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo, într-un meci disputat la Sala Polivalentă din Craiova.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”

Pugilistul a fost susținut în sală de iubita sa, Anamaria Prodan, dar și de fiul acesteia, Laurențiu Reghecampf Jr.,

cu care Ronald are o relație specială. Potrivit spynews, după ce a primit centura, sportivul a fost sărutat de iubita sa și îmbrățișat de Laurențiu Reghecampf Jr.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

"Ana, ești minunată, îți dedic această victorie ție, pentru că știu cât ai muncit.", a spus Ronald Gavril, potrivit sursei menționate anterior.

Sexy impresara și-a expus bucuria și pe rețelele sociale, acolo unde i-a dedicat un mesaj special iubitului său. ”Campionul meu! Noul campion WBC Latino”, a scris Anamaria Prodan, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Ronald Gavril a câștigat meciul împotriva lui Carlos Gallego Montijo

Pugilistul profesionist român a obținut medalia de aur la Cupa României la box în 2009 și a câștigat de două ori competiția internațională „Centura de Aur”. De asemenea, în 2003, a fost medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Cadeți de la Cagliari. În iulie 2013, Ronald Gavril a înregistrat a cincea victorie consecutivă la categoria supermijlocie, învingându-l pe Jas Phipps prin KO tehnic, notează spynews.

Citește și: „Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum ar reacționa sexy impresara dacă ar fi trădată de Ronald Gavril

Ronald Gavril a triumfat în meciul împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo, desfășurat în Sala Polivalentă din Craiova, locul unde s-au duelat de-a lungul timpului nume mari ale boxului. După șapte runde intense, mexicanul a suferit o accidentare și a fost nevoit să abandoneze, permițându-i astfel lui Gavril să câștige centura WBC Latino.

În cadrul galei de la Craiova, Flavius Biea a obținut o victorie după șapte runde, la categoria mijlocie, când argentinianul Jonathan Jose Eniz a fost nevoit să se retragă din cauza durerilor la umărul drept, notează digisport.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!