Radu Drăgușin ofertat de unul dintre granzii Italiei! Tottenham a răspuns fără ezitare

Autor: Andrei Costanda

Tottenham a refuzat o ofertă importantă pe numele lui Radu Drăgușin.

Sursa: Instagram

Radu Drăgușin a fost transferat de Tottenham Hotspur de la Genoa în luna ianuarie a acestui an.

Radu Drăgușin, tânărul fundaș central al naționalei României, a avut parte de o evoluție remarcabilă în cea de a treia sa titularizare pentru Tottenham, în partida pierdută cu 0-2 împotriva lui Manchester City, în etapa a 37-a din Premier League. După o perioadă în care fie a fost rezervă, fie a intrat pe teren doar pentru câteva minute, prestația sa solidă a fost apreciată de toți cei prezenți în tribune.

Tottenham a spus NU ofertei celor de la Napoli

Chiar dacă până acum Drăgușin a evoluat foarte puține minute pentru noul său club, el nu a dus lipsă de oferte din partea altor cluburi. Conform ultimelor informații, Tottenham a respins o ofertă tentantă pentru fundașul român, venită din partea fostei campioane a Italiei, Napoli. Publicația Spurs Web, care acoperă toate știrile și informațiile despre echipa londoneză, a confirmat că Tottenham a refuzat categoric propunerea italiană.

Decizia celor de la Tottenham de a refuza oferta pentru tânărul stopper român vine în contextul în care clubul consideră că românul se află într-un proces de dezvoltare și acomodare continuă la echipă. Oficialii echipei sunt de părere că Radu Drăgușin are un viitor promițător și că va fi un jucător de bază pentru Tottenham. Spurs Web notează că, în urma evoluției sale impresionante împotriva lui Manchester City, Drăgușin va primi mai multe oportunități de joc în sezonul următor sub conducerea lui Ange Postecoglou.

„E de așteptat ca Drăgușin să fie om de bază în meciurile din Cupe și din Europa League în sezonul următor”, au scris cei de la Spurs Web.

Aceasta declarație subliniază încrederea pe care clubul o are în potențialul și talentul fundașului român.

Radu Drăgușin a fost transferat de Tottenham de la Genoa pentru suma de 25 de milioane de euro și a evoluat în opt partide pentru echipa londoneză până acum, dintre care trei ca titular și cinci ca rezervă.

Valoarea de piață a lui Drăgușin este estimată la 25 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Cristiano Ronaldo, în fruntea clasamentului celor mai bine plătiți sportivi din lume! Câți bani câștigă portughezul?

Citește și: Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: „Până sâmbătă sper să fiu mai bine”. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Citește și: Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: „Până sâmbătă sper să fiu mai bine”. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Tottenham are planuri mari pentru Radu Drăgușin

În tribunele meciului Tottenham- Manchester City, Ioana Stan, partenera lui Radu Drăgușin, a fost prezentă pentru a-și susține iubitul. Stabilită la Londra alături de fotbalistul român, Ioana este o prezență constantă la meciurile acestuia, trăind cu emoție fiecare moment alături de echipă.

Pentru Radu Drăgușin, refuzul ofertei din partea lui Napoli reprezintă o confirmare a încrederii pe care Tottenham o are în el. Clubul londonez vede în Drăgușin un jucător de perspectivă, capabil să aducă un plus echipei în competițiile viitoare. Această decizie reflectă strategia pe termen lung a clubului, care vizează dezvoltarea tinerilor jucători și integrarea acestora în echipa de bază.

În concluzie, Radu Drăgușin rămâne un pilon important în planurile de viitor ale lui Tottenham. Deși a fost tentat de o ofertă generoasă din partea unui club de renume din Italia, echipa londoneză a ales să-l păstreze și să-i ofere mai multe șanse de a-și demonstra valoarea. Evoluțiile sale viitoare vor fi urmărite cu interes, atât de fani, cât și de experți, pe măsură ce Drăgușin continuă să crească și să se afirme în fotbalul de top.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!