Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: „Până sâmbătă sper să fiu mai bine”. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Autor: Diana Bostan

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate

Sursa: Instagram: iamandreeabănică

Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare. Vedeta se confruntă de ceva timp cu dureri de spate, motiv pentru care a apelat la ajutor specializat.

Andreea Bănică este o persoană extrem de activă și-i place să-și țină fanii la curent cu activitățile sale zilnice. Vedeta le-a dezvăluit recent urmăritorilor, printr-un video postat în secțiunea InstaStory, faptul că a apelat la serviciile unei clinici medicale. Iată cu ce probleme se confruntă îndrăgita artistă!

Cu ce probleme se confruntă Andreea Bănică

În trecut, Andreea Bănică a dezvăluit faptul că are unele probleme cu spatele și deși nu este nimic grav, vedetei îi place să țină situația sub control.

În urmă cu câțiva ani, vedeta spunea, potrivit avantaje.ro, faptul că a suferit o contractură musculară lombară care a atins nervul sciatic.

Citește și: Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

„Până sâmbătă sper să fiu mai bine”, a scris Andreea Bănică, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

Vedeta a apelat la serviciile unui centru de kinetoterapie, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Gata, am terminat fizioterapia pe ziua de azi. Ce bine e la oamenii ăștia aici.

Mai dormi puțin, mai ațipești, așa ca babele și ca moșii. E așa de bine la fizioterapie că îți face cu aparatul ăla în spate și se încălzește toată zona aia, se relaxează...e wow”, a mai dezvăluit Andreea Bănică, în postarea sa.

Andreea Bănică a avut probleme cu spatele

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2018, Andreea Bănică le dezvăluia fanilor faptul că inițial a simțit doar un ușor disconfort, însă durerile s-au intensificat, determinând-o să meargă la spital.

După ce a fost supusă unor consultații, radiografii și unui RMN, medicii au diagnosticat-o cu o contractură musculară lombară care a afectat nervul sciatic, recomandând multă odihnă.

Citește și: „Rămâi cu bine micuțul meu”. Andreea Bănică, copleșită de durerea pierderii unei ființe dragi. Vedeta a împărtășit vestea tragică cu urmăritorii săi

La acea vreme, Andreea Bănică a împărtășit fanilor problemele sale de sănătate, mărturisind că durerile erau atât de severe încât nu putea să-și țină copiii în brațe.

“Am dat de belea… din 18 februarie mă confrunt cu dureri de mijloc, fese, spate, picior etc… pff, groaznic. De atunci și până acum nu am reușit să găsesc nici un remediu cu toată fizioterapia pe care am făcut-o și medicamente multe. Groaznic!!! Cel mai rău lucru este să nu îți poți lua copilul în brațe, să-l ridici, să-i dai să mănânce, să-l speli etc! Tot rău îmi pare că începusem să mă pregătesc cu un kinetoterapeut pentru schi și pentru a putea merge la sală pentru că am avut o pauză mare de aproape 2

ani, timp în care nu am făcut sport din cauza sarcinii dificile, stărilor de vomă, a respirației, operației.”,  mărturisea Andreea Bănică, potrivit Avantaje.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!