Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Autor: Diana Bostan

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă

Sursa: Instagram: iamandreeabănică

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!

Una dintre cele mai frumoase artiste din România a trecut la treburile casnice. Andreea Bănică s-a filmat în timp ce calcă, fără machiaj și cu părul prins lejer.

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă

Andreea Bănică și-a surprins fanii cu un nou video în care le demonstrează că se descurcă de minune și în treburile casnice. Într-o postare recentă pe rețelele sociale, artista s-a filmat fără machiaj și cu părul prins lejer, evidențiind o imagine autentică și naturală.

Vedeta s-a filmat în timp ce calcă, menționând faptul că nu a fost nevoită să se aranjeze pentru această activitate.

Citește și: Andreea Bălan s-ar fi căsătorit în mare secret cu Victor Cornea! Ce părere are tatăl artistei despre aceste zvonuri

Pentru a evita eventualele comentarii, vedeta a subliniat faptul că nu trebuie să te machiezi sau să te îmbraci într-un fel anume atunci când calci.

 ”Nu m-am aranjat pentru călcat, zău”, a scris Andreea Bănică, în postarea făcută în secțiunea InstaStory.

Andreea Bănică și-a exprimat într-un video postat în secțiunea InstaStory gândurile sale referitoare la tehnologia din zilele noastre. Ea a menționat că se întreabă cum reușeau părinții săi să facă față fără tehnologiile moderne, cum ar fi mașinile de spălat și uscătoarele. Artista a subliniat că acum are la dispoziție diverse echipamente, precum roboți și stații de călcat, dar tot simte că timpul nu îi este suficient.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

„În caz că nu știați, eu știu să și calc.

Și mă întreb așa, oare pe vremea părinților mei...cum se descurcau cu fierul acela de călcat. Doamne Dumnezeule, nu știu cum făceau față oamenii ăștia, pe cuvânt. Mașini de spălat... eu am aici roboți, mașini de spălat care mai de care, uscătoare, stații de călcat. Nu știu săraca mama mea. Chiar și așa, tot nu-mi ajunge timpul”, a spus Andreea Bănică, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Andreea Bănică se pricepe și la grădinărit

Andreea Bănică nu se remarcă doar în lumea muzicii, ci și în cea a grădinăritului, unde se implică cu pasiune și devotament. Vedeta este mândră de propria ei grădină, pe care o îngrijește cu multă atenție și dragoste. Aici, ea a plantat o varietate bogată de plante și arbori fructiferi, precum smochini, cireși și un prun, demonstrându-și priceperea și abilitățile în acest domeniu.

Citește și: „Rămâi cu bine micuțul meu”. Andreea Bănică, copleșită de durerea pierderii unei ființe dragi. Vedeta a împărtășit vestea tragică cu urmăritorii săi

În plus, grădina Andreei Bănică este bogată în flori de diverse soiuri și culori, reflectând dragostea artistei pentru natură și frumos. Vedeta acordă o atenție deosebită fiecărei plante și se bucură să petreacă timp în mijlocul naturii, admirând frumusețea și împrospătându-și spiritul prin conexiunea cu mediul înconjurător.

„Noi am făcut grădina anul trecut și avem deja smochine. Acest smochin l-am pus așa, doar să se prindă, aici a rămas săracul. Uitați-vă la el, are smochine. Incredibil, el va trebui mutat, dar nu știu dacă îl mai mutăm de aici”, a mai spus vedeta, într-un InstaStory.