Andreea Tonciu, adevărul despre divorț: „Să punem punct, gata”. Cum se înțelege vedeta cu Daniel Niculescu

Autor: Diana Bostan

Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț

Sursa: Instagram: Tonciu Andreea Oficial

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au unit destinele în 2016, însă în ultima perioadă au existat mai multe zvonuri legate de un posibil divorț. Iată ce a mărturisit vedeta!

Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Tonciu a vorbit despre căsnicia cu Daniel Niculescu, despre familie, dar și despre divorț. Bruneta a negat orice zvon legat de o posibilă separare, însă recunoaște că ea și soțul ei au parte de certuri săptămânale.

Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț

După ce s-a zvonit că Andreea Tonciu și soțul ei au ajuns în pragul divorțului, vedeta a ținut să facă unele precizări și să pună punct acestor speculații.

Frumoasa brunetă susține că deși ea și soțul ei au parte și de certuri, nu s-a pus niciodată problema unui divorț.

Citește și: ”Am rămas gravidă imediat” Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu. Bruneta face dezvăluiri incendiare despre povestea lor de dragoste

Andreea Tonciu a dezvăluit în cadrul podcast-ului moderat de Bursucu faptul că a rămas uimită de unele titluri și de unele zvonuri legate de un posibil divorț, însă aceste lucruri nu o afectează și nu le acordă importanță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Niciodată nu s-a pus problema de divorț, am văzut și eu titlurile alea. Crezi că îmi pierd timpul cu ei, lasă-i să scrie că eu trăiesc bine.

De divorț nu s-a pus problema, certuri am, săptămânale, nu mint. Dar să punem punct, gata, mergem la divorț, niciodată.”, a dezvăluit Andreea Tonciu, la un Podcast Mișto by Bursucu.

Bruneta luptă pentru relație ei

Deși este o fire vulcanică, iar majoritatea certurilor pornesc de la ea, Andreea Tonciu recunoaște că-i trece extrem de repede supărarea. Bruneta a mărturisit faptul că întâi se gândește la soțul ei și apoi la ea, totul pentru binele relației lor.

Citește și: Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu: ”Cred că de asta îmi merge mie bine” Vedeta a dezvăluit ce nemulțumiri are

Vedeta a dezvăluit în cadrul aceluiași podcast faptul că nu se vede alături de un alt bărbat și speră ca această relație să nu se rupă niciodată. Deși nu se gândește la o despărțire, vedeta recunoaște că ar reacționa ”ca o nebună” dacă s-ar produce o ruptură între ea și soțul ei.

„Întâi mă gândesc la el și apoi la mine. Bănuiesc că pe moment o să reacționez ca o nebună, dar sper să nu se rupă relația asta. Adică n-ar avea de ce și crede-mă, nu cred că m-aș vedea lângă un alt bărbat. Nici nu-mi doresc și nici nu vreau. Numai să nu o ia soțul meu razna, dar așa nu, nu cred.”, a mărturisit Andreea Tonciu, pentru sursa menționată anterior.

Între Andreea Tonciu și Daniel Niculescu a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună o fetiță.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!