De la ”pupeze” la schimbat scutece. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, o prietenie de peste 13 ani. ”Dacă cineva ne suna și spunea că diseară prezentăm lenjeria pe față, ne duceam”

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 apr 2024, 02:20

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Sursa: Facebook: Niculescu Andreea- Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu s-au făcut remarcate în lumea televiziunii prin energia și râsul lor inconfundabil. Cele două s-au întâlnit în platoul ”Teo Show” pentru a vorbi despre viața cu copiii și pentru a depăna amintiri.

Au fost modele, asistente TV, iar acum mămici. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau nelipsite din peisajul monden al Capitalei, însă viața lor a căpătat alt sens în momentul în care au devenit mame.

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană s-au reîntâlnit în platoul emisiunii ”Teo Show”

Mereu cu zâmbetul pe buze și aranjate din cap până în picioare, Andreea și Sânziana au povestit care a fost parcursul lor în televiziune.

Cele două au participat ca modele în cadrul diverselor prezentări de modă, apoi au ajuns asistente TV. ”Am ajuns asistente TV datorită Adrianei Bahmuțeanu, care a văzut o sclipire în noi”, a spus Sânziana Buruiană.

Citește și: Andreea Tonciu și-a dat jos verigheta. Adevărul motiv pentru care aceasta a renunțat la inel: „Am purtat-o doar câteva luni”

Andreea Tonciu a mărtursit că avea o personalitate vulcanică, însă după venirea pe lume a fetiței ei, viața i s-a schimbat complet. Fosta asistentă TV consideră că nu i se mai potrivește porecla de ”pupăză”: ”Sunt mămică și nu aș mai putea fi ”pupăză”.

Andreea Tonciu nu regretă acea perioadă: ”Nu regret acea perioadă, chiar îmi place despre mine cum am fost, nebună, am spus întotdeauna lucrurilor pe față.

Decât să fiu prefăcută, mai bine ca noi”.

Sânziana și Andreea se uită cu drag la imaginile din urmă cu zece ani și sunt mândre de cum au evoluat

Sânzi a ajuns la o concluzie, că nu și-a schimbat rujul și nici stilul vestimentar, vrând să fie mereu în centrul atenției.

Citește și: Obiceiul controversat pe care Andreea Tonciu l-a insuflat fiicei sale: „Eu am greșit”. Aceasta recunoaște că l-a lăsat influențată de alte persoane

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele două au dezvăluit că nu au refuzat nimic în domeniul televiziunii și au spus ”da” tuturor provocărilor, fie că a fost vorba de mersul pe cal, de sărituri pe trambulină sau să facă curat la animale.

Andree Tonciu a mărturisit că după ce a devenit mămică a renunțat la tocuri în viața de zi cu zi, purtând pantofi cu toc doar la emisiuni sau evenimente.

Fostele asistente TV sunt convinse de faptul că fiicele lor s-ar amuza dacă ar vedea imaginile din tinerețea lor. ”A mea s-a amuzat, dar s-a și îngrijorat când m-a văzut într-o emisiune, tot așa pe tocuri, undeva la grajduri și am căzut rău. S-a speriat”, a spus Sânziana, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Citește și: „Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Cele două prietene se uită cu regret în urmă și susțin că lumea showbiz-ului s-a schimbat: ”Nu mai e viața pe care o aveam noi atunci, noi ne-am distrat, aveam foarte multe evenimente, aproape zilnic”, au spus cele două.

Viața lor s-a schimbat în momentul în care s-au căsătorit și au devenit mămici, însă sunt asumate și mândre de trecutul lor.