„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Author: Andreea Buinoschi

Fosta prezentatoare a explicat motivul pentru care a folosit cuvinte mai dure la adresa anumitor persoane publice

Sursa: Captură video

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitata de săptămâna aceasta a emisiunii „40 de întrebări cu Denise

Rifai”. Fosta prezentatoare a explicat motivul pentru care a folosit cuvinte mai dure la adresa anumitor persoane publice, negând că le-a umilit.

Adriana Bahmuțeanu este mândră de rezultatele obținute

Chiar dacă Adriana Bahmuțeanu a dat dovadă de un comportament mai dur la adresa anumitor persoane, spunându-se că le-a umilit, aceasta susține că metoda la care a apelat a fost cea câștigătoare, căci persoanele respective au ajuns

o variantă mai bună a lor.

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat, nu a fost o chestie programată. Dar, într-o emisiune, când ai un desfășurător și fiecare actor de pe scena emisiunii trebuie să își facă treaba și nu o face, atunci, suportă consecințele.

Consecința a fost că Andreea Tonciu, când nu și-a făcut treaba a nu

știu câta oră, a fost dată afară, în direct. Cred că a fost o premieră în televiziune, în România, faptul că o asistentă TV a fost dată afară în direct.

Lucrul ăsta, în schimb, i-a folosit. A maturizat-o și uite că a ajuns bine acum! Este căsătorită, are o familie frumoasă și Sânziana la fel.

Citește și: Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană a încercat să se sinucidă, la școală: ''Din cauza ei băiatul meu a vrut să se sinucidă

În culise se întâmpla să le învăț una și alta, mai puțin la televizor, dar făceau și bucăți nasoale. Apăreau pe prima pagină cu tot felul de... cădeau în multe din capcanele presei, ca să spun așa.

Dacă tu lucrezi într-o emisiune și seara te duci și poate te prind paparazzii într-o postură nepotrivită, a doua zi e clar că ți-o iei de la echipa de producție și de la șefi. Asta se întâmpla”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Adriana Bahmuțeanu a continuat să țină legătura cu fostele colege

Fosta prezentatoare chiar este alături de una dintre ele acum și, mai mult decât atât, a declarat că a ținut legătura și cu celelalte, fiind fericită pentru modul în care s-au dezvoltat.

Am păstrat, în schimb, legătura cu aceste fete. Am și alte eleve, de la alte televiziuni. Le învățam cum m-a învățat pe mine mama: să aibă pâinea și cuțitul în mână, că asta este cel mai important.

Să fie pe picioarele lor, să învețe o meserie, să facă ceva, să își facă un business, să se căsătorească și să țină de casă și uite că țin de casă! E adevărat, Lorette a fost mai nefericită, dar sunt martora ei, acum, la un proces.

Îmi pare rău că i s-a întâmplat asta, dar mă bucur, în schimb, pentru celelalte care au reușit să își facă o imagine frumoasă în ultima vreme, o familie frumoasă, să își pună pe picioare o mică afacere și așa mai departe.

Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan a trăit o adevărată dramă

S-au descurcat în viață și am fost un fel de mentor pentru ele, chiar dacă le-am mai tras de urechi și ele îmi mulțumesc acum”, a concluzionat aceasta.

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”