Cum a reusit Silviu Prigoana sa faca o avere colosala? Omul de afaceri a marturisit care a fost marea lui sansa de a crea un adevarat imperiu!

,
Silviu Prigoana
Silviu Prigoana este invitatul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai

Silviu Prigoana a facut marturisiri inedite despre sansa pe care a fructificat-o pentru a face avere.


In articol:

Denise Rifai il are astăzi ca invitat pe omul de afaceri si fost deputat, Silviu Prigoana, care va raspunde unei serii de 40 de întrebări menite să facă lumina în cele mai interesante aspecte ale parcursului său.

Fondator al primei televiziuni de stiri din Romania, businessman, fost deputat, numele lui Silviu Prigoana a fost in atentia publica si prin multele mariaje si divorturi de Adriana Bahmuteanu.

Viața controversatului om de afaceri a fost presărată cu multe obstacole, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Decesul primei sotii si accidentul care i-a schimbat radical viata nu l-au descurajat, Silviu Prigoana reusind sa isi construiasca un adevarat imperiu financiar imediat dupa revolutie, cand a decis sa se lanseze in afaceri, mai intai la Gherla, orasul sau natal, din judetul Cluj si apoi a inceput sa se extinda in mai multe domenii de activitate.

Silviu Prigoana
Silviu Prigoana, dezvaluiri inedite despre modul in care a reusit sa faca o avere colosala!

Cum a creat Silviu Prigoana un imperiu financiar!

Intrebat cum a reusit sa faca o avere colosala si daca "gunoiul romanilor" a reprezentat mare lui sansa de a realiza un adevarat imperiu financiar, Silviu Prigoana a a raspuns cu sinceritate ca a fructificat de-a lungul timpului orice oportunitate de castig banesc, insa de departe cea mai mare sansa a sa a fost revoutia din 1989 si caderea sistemului comunist, care a insemnat si deschiderea catre afaceri profitabile.

"Orice a fost sansa mea de a face avere! Si lipsa dvd-urilor de pe piata si lipsa protezelor de pe piata, lipsa televiziunilor de nisa de pe piata, toate au fost oportunitati pentru ca nu existau, nu numai partea de deseuri! E putin mai complicata cu deseurile pentru ca ea vine dintr-o alta companie! Compania numarul 47 deschisa pe judetul Cluj, nu pe Romania, a fost de fapt o discoteca in aer liber cu un restaurant pe care l-am deschis eu la Gherla, care s-a transformat ulterior in SRL, ca atunci erau intreprinderi mici, imediat dupa revolutie, in '90.

Si in 1992 si-a mutat sediul de la Cluj la Bucuresti si aici am deschis partea de deseuri. Dar e foarte complicata si stufoasa povestea!

Dar pentru ca piata nu avea de niciunele eu am fost obligat sa fac pentru mine, de exemplu am facut o firma de protezare, pentru ca eu ca sa-mi construiesc o proteza trebuia sa merg in Germania sau in Austria.


Nu existau televiziuni! Televiziunile am inceput sa le deschid prin 1999, era un mare grup media. Am deschis prima televiziune de stiri, prima televiziune de folclor, prima televiziune de manele, prima televiziune de sport! Si trustul era mult mai mare, cu presa scrisa, erau revistele pentru femei, reviste de sport pentru barbati, dar la un moment dat, asociatii cu care am negociat povestea trustului s-au retras, erau din Elvetia.
Marea sansa in business a fost Revolutia! Asta a fost marele meu noroc si marea mea sansa! Si a lui Ion Tiriac si al tuturor miliardarilor din top 300!", a spus Silviu Prigoana.

Citeste si: Silviu Prigoană îi crește pe cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu: "Suntem..."

Citeste si: Silviu Prigoană a trăit o adevărată dramă: „În doar şase luni a plecat dintre noi...” Momentul care i-a schimbat viața

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Silviu Prigoană îi crește pe cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu: "Suntem..."

VIDEO A murit și ultimul campion mondial în viață de la turneul din 1954

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Silviu Prigoană a trăit o adevărată dramă: „În doar şase luni a plecat dintre noi...” Momentul care i-a schimbat viața

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies