Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

 Invitatul acestei seri la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la Kanal D, este omul de afaceri și fostul deputat Silviu Prigoană. Viață controversatului om de afaceri a fost presărată cu multe obstacole, atât în plan personal, cât și în plan profesional. În ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Silviu Prigoană va răspunde întrebărilor menite să facă lumina în cele mai interesante  aspecte ale parcursului său. 

Silviu Prigoană ește un om încercat de viață, nu e simplu să treci prin ceea ce a trecut el. Dar are un fler fabulos la business. Este omul care a făcut și face foarte mulți bani, din orice; glumind acum, chiar și din gunoi”, spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană. 

„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?”, „Sunteți un bărbat zgârcit?”, „De ce ați fost un escroc în politică?” , acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde în această seară Silviu Prigoană, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

În ce filme și seriale a jucat, de-a lungul timpului, Șerban Pavlu, unul dintre cei mai cunoscuți actori români

FOTO - După ce a făcut glume despre PSD, ambasada Suediei a trecut la Klaus Iohannis

Cea mai toxică legumă din lume! Românii o folosesc extrem de mult. Atenție maximă

Kanal D, pe primul loc in topul televiziunilor, in intreaga tara si la orase, cu “Puterea dragostei”

În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România”, confruntare dramatică între Faimoși și Războinici, în jocul pentru imunitate! Alexandra Stan, atac de panică: “Cred că...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies