De câte ori și de ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană. „M-a bătut cu pliciul, recunosc…”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 03 nov 2023, 01:15

De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană

Sursa: Facebook 40 de întrebări cu Denise Rifai

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivele care au dus la divorțurile repetete dintre ea și Silviu Prigoană.

De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană? Cei au doi au pus capăt relației tumultoase, presărată cu multe despărțiri, scandaluri și împăcări în 2015, iar în prezent, atât Adriana Bahmuțeanu cât și fostul ei soț și-au refăcut viața. 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Siviu Prigoană s-au căsătorit prima dată în 2013 și au divorțat chiar după lună de miere. Cei doi nu au au rezistat să stea departe unul de altul, motiv pentru care în 2004 s-au împăcat și și-au unit din nou destinele. De data asta doar pentru patru luni, apoi au divorțat din nou. Și au continuat seria de certuri, divorțuri și împăcări până în anul 2015 când au divorțat pentru a cincea oară, definitiv.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au împreună doi copii, Eduard și Maximus, cu care Adriana are o relație bună, chiar dacă aceștia locuiesc la tatăl lor. După ce fostul soț a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a răspuns întrebărilor referitoare la despărțiri, a venit acum rândul Adrianei Bahmuțeanu să ofere partea ei de adevăr.

Despre motivele care au dus la numeroasele divorțuri și împăcări dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, dar și multe alte mărturisiri emoționante puteți urmări duminica aceasta, de la ora 22:00 la Kanal D.

Vedeta de televiziune și-a deschis sufletul în fața lui Denise Rifai, dar și în fața telespectatorilor care vor urmări emisiunea și a recunoscut că violența nu a lipsit din relația tumultoasă pe care a avut-o cu fostul soț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

M-a bătut cu pliciul, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte!”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Cine a fost primul soț al Adrianei Bahmuțeanu 

Silviu Prigoană nu este primul bărbat de care Adriana Bahmuțeanu a divorțat. Vedeta TV s-a căsătorit prima dată la vârsta de 18 ani, în mare secret, cu Cosmin Bahmuțean, un om de afaceri. Ce doi au fost căsătoriți vreme de 5 ani, iar viața Adrianei alături de primul soț a fost un calvar. 

„Eu am avut de-a face cu un asemenea tiran.

Am fugit de acasă și nu m-am mai întors. Primul meu soț nu era foarte ok din nici un punct de vedere. Povestea îmi face rău. Ajungi să crezi că ești o sclavă și că nu poți face nimic fără acel om. Eu am divorțat la 23 de ani, mi-am luat inima-n dinți. Te simți umilită! Am mâncat bătaie, asta e situația”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în 2013. 

Anul trecut, Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit din nou cu George Steven, un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra, care le este prietenă comună. 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!