Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Alina Petre
Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adriana Bahmuțeanu va fi invitata lui Denise Rifai, în această duminică, la emisiunea de interviuri portret difuzată la 22:00, la Kanal D.

Om de televiziune și prezență plină de energie pe micul ecran, Adriana Bahmuțeanu are o poveste de viață impresionantă, cea mai mare parte a acesteia desfășurată în lumina reflectoarelor. Încă de mică aceasta și-a dorit să devină jurnalist, dar celebritatea nu i-a adus-o presa scrisă, ci emisiunile de televizune de tip tabloid. 

Citește și: Șerban Huidu a dezvăluit dacă are din nou permis de conducere și dacă a mai condus după cumplitul accident în care a fost implicat în urmă cu 11 ani! „Nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar”

Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În atenția presei au adus-o adesea pe Adrianei Bahmuțeanu și scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care  a fost căsătorită de cinci ori.

Mama a doi copii, aceasta se pregătește să se căsătorească pentru a șaptea oară.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, telespectatorii o vor descoperi pe Adriana Bahmuțeanu, cea din spatele articolelor de presă.

“Ce sânge vă curge prin vene?”, “V-ați iubit cu Viorel Lis?”, “De câte ori vi s-a pus pistolul la tâmplă?”, “Ce v-a făcut celebra: televiziunea sau căsătoria cu un milionar?”, “De câte ori v-a prigonit Prigoană?”, “De câte ori ați umilit oamenii pentru rating?”, “Derapati voit sau întâmplător?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii  “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00,

la Kanal D!

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri tulburătoare la 12 ani de la accidentul în care au murit 3 persoane. „Eu am pledat vinovat”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!