Șerban Huidu a dezvăluit dacă are din nou permis de conducere și dacă a mai condus după cumplitul accident în care a fost implicat în urmă cu 11 ani! „Nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar”

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 ian 2023, 23:29

Șerban Huidu a dezvăluit dacă între timp a mai făcut sau nu școala de șoferi pentru a avea din nou permis auto. „Am șoferi, are cine sa ma conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina!” 

Șerban Huidu are vârsta de 46 de ani și se numără printre cei mai cunoscuți dar și controversați realizatori de radio și televiziune din România. Acesta a intrat în vizorul presei si a fost aspru criticat încă din 2010, când a suferit un teribil accident petrecut la schi, pe o pârtie din Austria. Iar după doar un an, prezentatorul TV a fost implicat într-un alt accident cumplit, de această dată unul rutier, în urma căruia au decedat trei persoane.

Șerban Huidu a dezvăluit dacă are din nou permis de conducere 

Citește și: Șerban Huidu, despre judecata aspră a oamenilor, după teribilul accident de mașină, în care a fost implicat în urmă cu 11 ani, soldat cu moartea a trei persoane! „La tribunal am pledat vinovat!”

Pe 16 octombrie 2011, în dreptul localității Timișul de Sus, zona în care ii mai fusese ridicat permisul auto, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier.

Acesta a intrat cu mașină pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, în urmă căruia doi oameni au murit pe loc, al treilea la spital, iar primele lui cuvinte în față polițiștilor, după ce și-a scos familia din mașina lovită au fost: „Îmi pare rău! Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat! Cum s-a întâmplat!”

La scurt timp au apărut și acuzațiile că ar fi fost băut sau drogat la volan, sau că nu avea dreptul să conducă.

Ancheta a lămurit toate aceste aspecte, iar in februarie 2013, Curtea de Apel Brașov a dat decizia definitvă și l-a condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. Iar de atunci nu a mai avut dreptul să conducă timp de șase ani, până în 2019.

Invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Șerban Huidu a fost întrebat dacă și-a mai dorit să conducă după groaznicul accident rutier care i-a marcat profund viață lui și familiei sale și dacă din 2019 încoace a făcut din nou școală de șoferi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Din august 2022! Adică de șase luni! Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere! Aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală eu nu am condus, deși aveam dreptul să conduc! După ce a încetat perioada de grație care era de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet! Nu mi-am luat carnet! Mi-am luat în anul 2022, în august! An

învățat! Am dat sala! Au trecut ceva ani! Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut milionul de kilometri cred! Dar într-în final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar, în caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva! Am șoferi, are cine să mă conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina! Mai ales după ce am trecut prin ceea ce am trecut! Din când în când! Rar!”,
a mărturisit Șerban Huidu.

Citește și: Șerban Huidu familie. Cine este și cu ce se ocupă soția lui Șerban Huidu și câți copii are realizatorul de televiziune

Citește și: Cum se înțelege Șerban Huidu cu Giulia, cumnata sa. Realizatorul TV s-ar fi împotrivit relației dintre cântăreață și fratele său

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!