Șerban Huidu familie. Cine este și cu ce se ocupă soția lui Șerban Huidu și câți copii are realizatorul de televiziune

Author: Amalia Georgescu
Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune 
Sursa: instagram Șerban Huidu

Șerban Huidu este unul dintre cei mai controversați realizatori de televiziune din România, însă de fiecare dată a încercat să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Câți copii are Șerban Huidu și cine este soția lui?

Șerban Huidu este un personaj controversat în spațiul public din România, având în

vedere accidentele prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Dacă el s-a aflat în lumina reflectoarelor și în atenția publicului, soția și copiii acestuia au rămas departe de ochii curioșilor, preferând să păstreze discreția. Chiar dacă se mândrește cu familia lui, Șerban Huidu se afișează foarte rar în public în prezența soției și a celor doi copii, încercând să îi protejeze pe aceștia din urmă. 

Cine este și cum arată soția lui Șerban Huidu? 

Șerban Huidu este cunoscut în spațiul public ca realizator de radio și televiziune, acesta devenind celebru datorită emisiunii în care prezenta gafele făcute la TV de vedetele autohtone. Acesta a prezentat o emisiune de satiră alături de Mihai Găinușă până în anul 2014, atunci când acesta din urmă a decis să se retragă din acest proiect. 

În ultimii ani, Șerban Huidu a ajuns în atenția presei din cauza unor evenimente neplăcute care au avut loc în viața lui. Primul a fost accidentul la schi pe care l-a suferit în Austria, iar ulterior, realizatorul de televiziune a provocat un accident rutier pe DN1, soldat cu 3 morți. În toate aceste momente dificile, alături i-a fost tot timpul familia. Soția lui Șerban Huidu este o prezență discretă în spațiul public din

România. Realizatorul TV este căsătorit cu Cristina Huidu, iar împreună, cei doi au doi copii, mai exact doi băieți.

Cristina Huidu, soția lui Șerban Huidu, are un job care nu are nicio legătură cu lumea televiziunii. Aceasta este managerul de vânzări al unei agenții de turism, dar și consultat în turism. Nu e de mirare că pe contul personal de instagram al soției lui Șerban Huidu sunt postate mai mult fotografii din destinații de vacanță. Soția lui Șerban Huidu s-a pregătit pentru a lucra în domeniul turismului, ocupând poziția de manager de vânzări de mai bine de 5 ani.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Soția lui Șerban Huidu apare foarte rar în spațiul public și chiar și în perioada în care soțul ei era mai tot timpul în lumina reflectoarelor, aceasta a preferat să păstreze discreția. Astfel, Șerban Huidu se afișează foarte rar în prezența soției și a celor doi copii.

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri tulburătoare la 12 ani de la accidentul în care au murit 3 persoane. „Eu am pledat vinovat”

Șerban Huidu: o carieră de succes presărată cu scandaluri. Motivul pentru care a cerut ca o pârtie de schi să fie modificată

Șerban Huidu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În ediția de duminică, 29 ianuarie 2023, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat va fi Șerban Huidu. Cunoscutul realizator de radio și de televiziune va răspunde la cele 40 de întrebări pe care i le va adresa Denise Rifai, abordând cele mai sensibile și mai dificile subiecte din viața lui. Șerban Huidu va face dezvăluiri despre cele două accidente care i-au schimbat viața, dar și despre cariera și viața sa personală. 

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată la Kanal D duminică, 29 ianuarie 2023, de la ora 22:00. 

Citește și: Șerban Huidu: o carieră de succes presărată cu scandaluri. Motivul pentru care a cerut ca o pârtie de schi să fie modificată

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”