Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Mai ales după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 ian 2023, 14:04

Duminica aceasta, Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” emisiune de interviuri portret, difuzată la 22:00, la Kanal D.

Șerban Huidu este primul “cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea de satiră.

Citește și: Albert, fiul Romaniței Iovan, va primi un hotel de lux la majorat?! Ce spune creatoarea de modă despre promisiunea pe care i-a făcut-o băiatului său: ”Viața lui este cu totul alta”

Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Mai ales după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”

Evenimente dramatice, ale căror protagonist a fost Șerban Huidu, au ținut primele pagini ale publicațiilor din România. Cum și-au pus acestea amprenta asupra lui Șerban Huidu aflăm duminică, de la 22:00, urmărind o ediție tulburătoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”   “Mai ales după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”,  răspunde Șerban Huidu în timpul interviului.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, Romanița Iovan a povestit momentul când soțul ei l-a împușcat pe hoțul care a intrat în casa lor: ”Am pierdut o sarcină”

“V-a decis cariera în televiziune un șofer?”, “Cât de ușor vă ieșiți din fire?”, “Veți rămâne cârcotaș pe viață?”, “V-ați revenit total după accident?”, “Cât de tare doare judecata oamenilor?”, “I-ați înțeles pe jurnaliști?”, “Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies