Cu lacrimi în ochi, Romanița Iovan a povestit momentul când soțul ei l-a împușcat pe hoțul care a intrat în casa lor: ”Am pierdut o sarcină”

Author: Madalina Maftei

”Să știi că m-am încuiat mulți ani, foarte mulți”

Sursa: Captură KANAL D

Creatoarea de modă Romanița Iovan a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat mortal pe hoțul care intrase peste ei în casă. Timp de două luni, afacerista a stat închisă în casă, moment în care a pierdut și sarcina.

Invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Romanița Iovan și-a deschis sufletul și a vorbit, printre lacrimi, despre noaptea care i-a marcat existența. În urmă cu câțiva ani, într-o noapte, un hoț a intrat în casa soților Iovan, moment în care pilotul Adrian Iovan s-a luptat cot la cot cu infractorul. Până să ajungă poliția, Adrian Iovan și-a luat arma de vânătoare și l-a împușcat mortal pe hoț.

Instanța a stabilit că a fost legitimă apărare, însă ceea ce a urmat a fost un coșmar pentru Romanița, care și astăzi își amintește cu groază de acea noapte. Timp de două luni, creatoarea de modă nu a ieșit din casă, la acea vreme era însărcinată, însă nu a reușită să mai ducă sarcina.

”Vă mai încuiați ușa la dormitor?”

Romanița Iovan a dezvăluit la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că mulți ani a dormit cu ușa încuiată la dormitor, căci îi era foarte frică.

Creatoarea de modă a fost multă vreme supărată pe cei care le-au făcut rău și, la un moment dat, își dorea ca aceștia să trăiască cea a trăit și ea.

Aceasta a mai dezvăluit că s-a închis în ea, iar cărțile au fost singura ei consolare, cu ajutorul cititului a reușit să treacă peste acest capitol dramatic din viața ei, dar mai ales peste pierderea copilului nenăscut. 

Citește și: Romanița Iovan: drumul său spre succes a fost presărat cu sacrificii. Cum se menține aceasta în formă la 57 de ani

Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

”Să știi că m-am încuiat mulți ani, foarte mulți. Și, apropo, nu aș dori nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Știu că e mult de atunci, dar nu s-au vindecat rănile și nu numai pentru că am pierdut o sarcină, apropo de chestia asta, acum este o chestie foarte haioasă, Albert știe, a citit și cartea, îmi spune ”mama, dacă nu venea hoțul, eu nu mă nășteam”, pentru că nu era el, era alt copil.

Eram obsedată, închideam ușa cu cheia și am închis-o mult timp după aceea, ceea ce este horror. O amintire care s-a transformat într-un coșmar și care a durat o perioadă îndelungată și nu m-a durut atât de tare că s-a împărțit țara în două tabere, cât toate neadevărurile care au fost spuse și mărturisesc că am trăit momente în care, la un moment dat, îmi doream ca cei care mi-au făcut rău să treacă prin ceea ce am trecut eu(...) Și nu mai vreau să mă gândesc la rău pentru cei care mi-au făcut rău, nici măcar nu vreau să iert, pentru că nu este de iertat. Nici măcar nu mai vreau să pun problema ”ce ar fi dacă...” și, pur și simplu, să mă bucur că am putut să trec peste perioada asta și fără să am un ajutor, în afară de cărți. Cărțile m-au ajutat, să știi. Practic m-am închis, așa cum spui tu”, a dezvăluit Romanița Iovan, într-un interviu emoționant, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Romanița Iovan copii. Cine este Albert Iovan, fiul creatoarei de modă. Cei doi sunt născuți în aceeași zi

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies