Romanița Iovan: o viață frumoasă, dar marcată de tragedii. Cine a fost Adrian Iovan, fostul său soț și cum s-au cunoscut cei doi

Author: Cristina Mocanu

Romanița Iovan

Sursa: https://www.facebook.com/romanita.iovan

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România

Romanița Iovan a divorțat în 2008 de Adrian Iovan, iar în 2014 acesta a decedat în urma unui accident aviatic, lucru care a marcat-o pe creatoarea de modă.

Romanița a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan timp de 5 ani

Romanița Iovan a divorțat în 2008, după cinci ani de căsnicie, de pilotul Adrian Iovan.

Din păcate acesta a decedat în urma unui accident aviatic în 2014, în Munții Apuseni. În urma căsniciei, creatoarea de modă a rămas cu un fiu, pe nume Albert, în prezent în vârstă de 15 ani.

Deși nu l-a uitat pe fostul soț, Romanița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de avocatul Iulian Gogan.

Cu toate acestea, creatoarea de modă îl comemorează an de an pe fostul soț, Adrian Iovan.

Citește și: Romanița Iovan: drumul său spre succes a fost presărat cu sacrificii. Cum se menține aceasta în formă la 57 de ani

Cine a fost Adrian Iovan și cum s-a cunoscut cu Romanița Iovan

Adrian Iovan avea 55 de ani și o experiență de zeci de ani ca pilot în cadrul companiilor Tarom și Blue Air, în momentul în care acesta s-a prăbușit cu avionul, împreună cu alți pasageri.

Romanița Iovan și-a iubit enorm soțul, iar despre relația lor declară că: "A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum.

Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară... În uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a făcut să fie o problemă la turnul de control şi să întârziem decolarea cu 20 de minute. Iar el obișnuia să-şi întâmpine pasagerii la intrare- când pasagerii urcă treptele avionului- şi, considerând că sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru îți dă siguranţă şi căldură. E foarte important. Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în București. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieșit acest copil minunat (Albert- n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viața".

Adrian Iovan s-a născut în anul 1958. A terminat Liceul Industrial nr. 10 „Aurel Vlaicu” din București, azi Colegiul Național „Aurel Vlaicu”, apoi Facultatea de Aeronave, pe care a absolvit-o ca șef de promoție.

S-a căsătorit prima dată la 26 de ani, mariaj din care a rezultat o fiică, ca apoi în iulie 2003 să se căsătorească cu Romanița (născută Ciolcan), cunoscută creatoare de modă și au avut împreună un fiu. Și acest mariaj s-a încheiat cu divorț. În 2005 cuplul Adrian și Romanița Iovan a intrat în atenția presei datorită unui incident: un hoț a pătruns noaptea prin efracție în locuința acestora.

Adrian Iovan l-a împușcat mortal și a intrat sub incidența justiției care în final a apreciat că a fost în legitimă apărare.

Citește și: Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Din păcate, deși cei doi divorțaseră și încă se iubeau, relația lor a fost curmată brusc din cauza accidentului aviatic în care Adrian a fost implicat.

Romanița Iovan: drumul său spre succes a fost presărat cu sacrificii. Cum se menține aceasta în formă la 57 de ani

Odată cu el și-a pierdut viața și Aura Ion, studentă la medicină. La bord se mai aflau copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici- Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală mergea la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator care suferise un accident vascular cerebral.

Se împlinesc 9 ani de la decesul fostului soț al Romaniței, Adrian Iovan

Creatoarea de modă a urcat pe munte pentru a noua oară oară, pentru a-l comemora pe fostul ei soț, pilotul Adrian Iovan. În locul în care a avut loc accidentul aviatic, acum 9 ani, moții din Apuseni au făcut un adevărat altar, plin de flori, poze şi icoane. Alături de ea s-a aflat și fiul său Albert, dar și mai mulți prieteni.

Sursă: libertatea.ro

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies