Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Alina Petre
Actualizat: 18 ian 2023, 15:29

Romanița Iovan la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Romanița Iovan este invitata ediției de duminică, 22 ianuarie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

Creatoare de modă și femeie de afaceri, Romanița Iovan a ajuns în lumea modei întâmplător, așa cum afirma vedeta în spațiul public, și a făcut parte din cercul restrâns al manechinelor care defilau pe podiumul românesc în perioada comunistă. În 1991 și-a deschis propria casă de modă, oferindu-le româncelor șansa de a găsi în țară produse stilistice rafinate.

Citește și: Micutzu, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun”

Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În prezent, Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, cu o vechime de trei decenii în designul vestimentar. Creatoarea de modă a adus, de-a lungul timpului, pe piață brand-uri internaționale de lux și a dezvoltat și afaceri în imobiliare.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Romanița Iovan are un fiu, din căsătoria cu pilotul Adrian Iovan, care a pierit în tragicul accident aviatic din Apuseni. În prezent, creatoarea de modă este într-o relație cu avocatul Iulian Gogan.  

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 18 martie 2021 - VIDEO

“Păpușă de porțelan sau Cruella de Vil?”, “Ați putea renunța vreodată la modă?”, “Ce v-a lipsit în comunism?”, “Îi sunteți loială lui Irinel Columbeanu?”, “Există ceva ce v-ar putea dărâma?”, “Vă mai încuiați ușa la dormitor?”, “Aveți puterea să

iertați oamenii?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Romanița Iovan va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:00, la Kanal D. 

Citește și: Denise Rifai despre bărbatul vieții ei: ”Un tip energic, cu poftă de viață” Vedeta știe clar ce vrea de la iubitul ei| EXCLUSIV

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.