Boala cu care Micutzu a învățat să trăiască. Cum reușește să nu se lase copleșit în viața de zi cu zi: „Nu o păcălesc, aia nu e o minciună”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 ian 2023, 23:33

Comediantul reușește să transforme râsul într-un artificiu

Sursa: Captură video

Micutzu a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări” și a vorbit, și de data aceasta, despre depresia de care suferă. Comediantul are diferite mijloace prin care reușește să scape de ea, în anumite momente.

Micutzu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări”, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre cum se descurcă, în fiecare zi, cu depresia pe care o are de mai mulți ani și care nu i-a făcut o viață prea ușoară.

Cum reușește Micutzu să își păcălească depresia

Micutzu a vorbit deschis, de câteva ori, despre depresia pe care o are de mai mult timp.

Întrebat dacă un zâmbet îl ajută să își păcălească depresia, acesta a spus că metoda nu funcționează, deoarece nu este vorba de a păcăli.

Comediantul reușește să transforme râsul într-un artificiu, așa cum a învățat în urma unui exercițiu de la facultate și poate, în acest fel, pentru o perioadă, să se facă să se simtă mai bine.

„Nu o păcălesc, aia nu e o minciună.

Chiar vorbeam și cu Mihai în podcast-ul pe care l-am făcut cu el, cu Bendeac, că asta am învățat-o în facultate, e un artificiu, dar nu e chiar o păcăleală, e un artificiu.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman. Ce se află, de fapt, între cei doi: „E foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”

În momentul în care tu, din exterior, reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc, efectiv. De exemplu, eu am făcut un exercițiu, în care stăteam în cerc și râdeam și începeam, dintr-un râs din ăsta potolit, până la un râs care, la început, părea foarte fals, dar un râs plin.

Dacă, la început, mi se părea ridicol, după aia, am observat că începeam să râdem pe bune, ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine anumite chestii pe care nu știai că le ai și mi

se pare un exercițiu foarte bun.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bineînțeles, dacă nu îl faci cu tristețea aia, dacă nu ai în minte tristețea de « eu râd, dar vai, sunt trist ». Nu, chiar să râzi pe bune”, a povestit Micutzu.

Ce alți ași în mânecă mai are Micutzu

Nu doar râsul este artificiul de care comediantul se folosește, ci și sportul. Acesta a reușit să dea jos câteva zeci de kilograme serioase, iar sportul a rămas un obicei constant în viața lui.

Atunci când Micutzu se simte supărat, merge la sală unde, în urma efortului depus, reușește să scape de toate stările negative care îl mai copleșesc.

Citește și: ”Cine ar fi crezut vreodată că o să sune telefonul. Puteam să nu răspund” Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri fără precedent despre cel mai negru episod din viața lui. Cine l-a salvat de la sinucidere

„Când mă simt supărat, mă chinui până ajung la sală și, când ajung la sală și fac sport, după aia, nu mai sunt atât de supărat. Și soare și aer, foarte important”, a mai spus actorul.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!