Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu. „Cătălin m-a bătut de multe ori!”, a mărturisit fosta soție

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 dec 2022, 15:52

Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu. De ce a divorțat de fosta soție

Sursa: Facebook Catalin Zmărăndescu

Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu și de ce a divorțat sportivul de prima soție. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 14 ani și au împreună doi copii.

Cătălin Zmărăndescu trăiește

în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Luiza, femeia care i-a dăruit doi copii fostului sportiv. Dar, înainte de a o cunoaște pe actuala soție, acesta a mai fost căsătorit vreme de 14 ani cu Cristina, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu și de ce a divorțat acesta de prima soție? 

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu 

Cristina este femeia cu care Cătălin Zmărăndescu a fost căsătorit  vreme de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Alexandra și pe Mihai, care au rupt legătura cu tatăl lor. Copiii lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie au rămas alături de mama lor și susțin că tatăl nu s-a mai interesat de ei, odată ce și-a refăcut

viața alături de Luiza, actuala soție.

Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”, a declarat fiul lui Cătălin Zmărăndescu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!”, a mai spus Mihai, fiul cel mare al fostului luptător de MMA. 

Citește și: Cine este și cum arată fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De ce refuză să mai vorbească cu tatăl său

De ce a divorțat Cătălin Zmărăndescu de prima soție 

În ceea ce privește motivele care au dus la divorț, Cătălin Zmărăndescu și fosta sa soție s-au învinuit unul pe celălalt. Cătălin Zmărăndescu este cel care a depus actele de divorț, anunțând că s-a săturat de jignirile soției sale. Sportivul a dat vina atunci pe Cristina, femeia care i-a stat alături vreme de 14 ani, dar aceasta a avut o altă variantă referitoare la motivul despărțirii.

„Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza banilor. Nu a fost așa, dar toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme parcă l-au înrăit. Întreținerea pentru luna iulie a fost de 380 de lei. Aveam în casă 550 de lei, numai că mi s-a îmbolnăvit fetița și am dus-o la spital.

Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu. „Cătălin m-a bătut de multe ori!”, a mărturisit fosta soție

Medicamentele m-au costat 200 de lei. I-am spus lui Cătălin că îmi trebuie diferența ca să pot achita întreținerea. Atunci a explodat și mi-a spus ­că-mi bat joc de munca lui. El nu înțelegea cum s-au cheltuit banii. Mi-a spus că o sa divorțeze. Eu nu l-am crezut, dar uite că a făcut-o”,  a spus Cristina, la scurt timp după divorțul de Cătălin Zmărăndescu, scrie impact.ro. 

Cătălin Zmărăndescu răspune la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta, Cătălin Zmărăndescu vine la Kanal D pentru a răspunde la „40 de întrebări cu Denise Rifai.

„V-a împins răutatea în ring?”, „V-a salvat sportul de la mediocritate?”, „Câți bani ați câștigat din lupte ilegale?”, „Cu ce îl aveți la mâna pe Gigi Becali?”, „Cine v-a salvat de la sinucidere?”, „Cât de mult vă plac oamenii?”, „De ce v-ați renegat copiii?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Zmărăndescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!