Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 07 dec 2022, 23:58

Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cătălin Zmărăndescu va fi invitatul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, la Kanal D. Fostul luptător va face o serie de dezvăluiri din viața sa personală și profesională, în ediția de duminică a emisiunii, difuzată la ora 22:00!

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. De asemenea, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist. 

Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu toate acestea a fost devenit cunoscut publicului larg ca fiind bodyguardul lui Gigi Becali,  de a cărui siguranță s-a ocupat vreme de 16 ani.

În anul 2009 a fost arestat și ulterior condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate în mod nelegal a persoanelor care i-au furat mașina patronului FCSB. În prezent, deține propria academie de lupte, la Târgoviște, unde este și antrenor.

Citește și: Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru meseria de jurnalist: „Am multe să îmi reproșez”

Cătălin Zmărăndescu se află la a doua căsătorie și e tatăl a patru copii.

„V-a împins răutatea în ring?”, „V-a salvat sportul de la mediocritate?”, „Câți bani ați câștigat din lupte ilegale?”, „Cu ce îl aveți la mâna pe Gigi Becali?”, „Cine v-a salvat de la sinucidere?”, „Cât de mult vă plac oamenii?”, „De ce v-ați renegat copiii?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Zmărăndescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

Micutzu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre momentul în care presa a scris ca a vrut să-l bată pe Mircea Badea! „A fost o perioadă în care am fost foarte înverșunat!”

Citește și: Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies