Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

Author: Andreea Buinoschi

Se numără sau nu Christian Sabbagh printre milionarii României. Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

Sursa: Captură video

Christian Sabbagh a venit în emisiunea „40 de întrebări” și a vorbit despre situația financiară pe care o are. Prezentatorul se consideră un om modest, pentru care banii nu au fost niciodată importanți.

Christian Sabbagh a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări”. Prezentatorul este un nume puternic în industria jurnalismului și a dezvăluit câți bani are de pe urma anilor de muncă pe care îi are la activ.

Christian Sabbagh, răspunsuri sincere despre situația sa financiară

Contrar așteptărilor, Chistian Sabbagh nu se numără printre milionarii României, cu toate că acesta are o carieră de succes, plină de momente demne de a fi remarcate.

„Te numeri printre milionarii României?”, a fost întrebarea pusă de Denise Rifai, iar Christian Sabbagh nu a ezitat în a spune adevărul.

„Nu, sub nicio formă! Colegii noștri mai au darul de face din țânțar armăsar. Nu cred că schimb mașinile la trei luni. Cred că le schimb ca orice om normal, la un an sau doi. Mașinile sunt luate în leasing. Îți dai seama, dacă aș fi avut, dacă eram milionar, cred că le luam cu banii cash. Mă duceam la vecinul nostru de aici și o luam din showroom.

Nu sunt un milionar. Sunt un om care muncește. Sigur, pentru mine, banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui, nu alerg după bani.

Citește și: Cine este, de fapt, Christian Sabbagh. Când și-a început cariera în jurnalism, ce vârstă și ce studii are prezentatorul Kanal D

Sunt și un tip cheltuitor, în același timp.

Și, într-adevăr, de când familia e numeroasă acum, și cheltuielile sunt mari, așa că mofturile astea ale mele deja s-au cam dus, am renunțat” a declarat Christian Sabbagh, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Câți copii are Christian Sabbagh

În prezent, Christian Sabbagh se află la a treia căsnicie  și are patru copii care au venit pe lume din două căsnicii pe care le-a avut. Yasmine Anne Marie și Eduard au venit pe lume în urma primei căsnicii, în timp ce ultima i-a adus pe Anais și pe Georges.

Mai mult decât atât, Christian Sabbagh face tot posibilul pentru a-i feri pe cei mici de situații deloc frumoase, mai ales că meseria pe care o are i-a permis acestuia să vadă cele mai neplăcute aspecte ale vieții.

Christian Sabbagh este jurnalist de investigație, dar, de mai mulți ani, poate fi văzut la pupitrul știrilor. Acesta a mers în zone de război, a fost cel care a condus investigații extrem de periculoase, deoarece a fost mereu condus de dreptate și a încercat să schimbe destinele oamenilor.

Au încercat interlopii să-i cumpere tăcerea lui Christian Sabbagh?  Cât este de periculos să fii jurnalist de investigație în România: ”Să te asiguri că urmează o execuție”

Citește și: Christian Sabbagh soție. Cine este și cum arată soția cunoscutului jurnalist și prezentator de televiziune

Prezentatorul este de origine româno-libaneză, iar copilăria și-a petrecut-o în ambele țări, atât în România, cât și în Liban. Acesta și-a făcut debutul în domeniul jurnalismului în anul 1993, odată cu publicarea unei anchete despre o structură de evaziune fiscală.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies