Câți copii are Christian Sabbagh. Jurnalistul se află la cea de-a treia căsnicie

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 aug 2023, 02:35

Jurnalistul Christian Sabbagh a trecut prin multe situații critice în viață, dar familia i-a fost mereu aproape.

Sursa: https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial

Christian Sabbagh este cel mai cunoscut jurnalist de investigații din România, dar puțini îi cunosc viața din afara micului ecran.

Jurnalistul Christian Sabbagh a trecut prin multe situații critice în viață, dar familia i-a fost mereu aproape.

Cine este Christian Sabbagh

Christian Sabbagh poate fi urmărit la pupitrul Știrilor Kanal D, în fiecare weekend, dar sunt puține persoane care îi cunosc viața personală, cea din afara micului ecran.

Jurnalistul este de origine româno-libanez și s-a născut pe data de 28 ianuarie 1972, în Vălenii de Munte.

Acesta iubește meseria de jurnalist, deși nu de puține ori și-a pus viața în pericol când a încercat să își ducă meseria la un alt nivel, mai ales când a fost nevoit să meargă în zone de război sau să salveze oamenii din situații dificile. Christian nu se rezumă doar la a prezenta o știre ci încearcă să găsească și soluții, să devină util societății, dar și semenilor săi.

Au existat momente în cariera sa, după cum chiar el a precizat, când a fost cât pe ce să fie luat ostatic, împreună cu colegii săi, în Libia. În anul 1999, când se afla în Serbia, în postura de corespondent de război, pe o autostradă care leagă Belgradul de Nis, neștiind că acea zonă este bombardată, a căzut cu mașina într-un crater de câțiva metri.

Citește și: Cine este, de fapt, Christian Sabbagh. Când și-a început cariera în jurnalism, ce vârstă și ce studii are prezentatorul Kanal D

Visul acestuia a fost să studieze la Academia de Poliție, dar din cauza că avea dublă cetățenie a fost respins. Primul material pe care acesta l-a prezentat a fost despre un grup de evazioniști în domeniul alcoolului.

Câți copii are Christian Sabbagh și cum se înțelege cu aceștia

Christian Sabbagh  este la cea de-a treia căsătorie și are 4 copii, Yasmine Anne Marie, Eduard, Georges și Anais.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Jurnalistul este un personaj activ și adoră să se implice în viața copiilor săi chiar dacă timpul său este destul de limitat.

Din cauza că nu are timp, intervin și disonanțele, mai ales și din cauza diferenței de vârstă dintre copii, în vreme ce anii trec, totul devine mai dificil.

În timp ce copii mari sunt la vârsta la care își doresc mai multă independență, să petreacă timp mai mult cu prietenii lor, cei  mici au nevoie mai multă de atenție.

Citește și: Christian Sabbagh soție. Cine este și cum arată soția cunoscutului jurnalist și prezentator de televiziune

Jurnalistul a declarat că fetița cea mică, Anais, îl place pe un coleg de la grădiniță, și cu toate că sunt doar niște copii, lui Christian nu îi pică prea bine acest aspect.

Acesta a mai declarat că îi va fi destul de greu pe viitor, nu pentru el ci pentru viitorii pretendenți.

Acesta a declarat într-un interviu pentru okmagazine.ro: “Copiilor mei, nu numai fetelor, le spun ca prioritatea lor este să învețe. Am văzut multe lucruri în profesia asta şi încerc să previn acele situații periculoase pe care le-ar putea întâlni în viața de copil, adolescent.”

Acesta a mai declarat: „Adolescența mea a fost frumoasă, părintii m-au răsfățat, mi-au dat tot ce am vrut, nu am simțit durere, suferință. Provin dintr-o familie mare şi bogată şi, n-am dus lipsuri, iar asta în ciuda situației tensionate din țară. Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani. Atunci am plâns prima dată.”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!